forsetii Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 169 5 Temmuz 2020 #1 Herhangi bir ısınma problemi olur mu veya hava sirkülasyonu nasıl? CORSAIR CARBİDE SERİSİ SPEC-05 650W 80PLUS MidT ATX SİYAH OYUNCU KASASI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2020
Herhangi bir ısınma problemi olur mu veya hava sirkülasyonu nasıl? CORSAIR CARBİDE SERİSİ SPEC-05 650W 80PLUS MidT ATX SİYAH OYUNCU KASASI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
İNTEL'ci DEDE Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 825 Çözümler 1 Yer Antartika 5 Temmuz 2020 #2 forsetii dedi: Herhangi bir ısınma problemi olur mu veya hava sirkülasyonu nasıl? CORSAIR CARBİDE SERİSİ SPEC-05 650W 80PLUS MidT ATX SİYAH OYUNCU KASASI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Genişletmek için tıkla... Bu fiyata Spec-Delta RGB 650W 80+ daha iyi olur.
forsetii dedi: Herhangi bir ısınma problemi olur mu veya hava sirkülasyonu nasıl? CORSAIR CARBİDE SERİSİ SPEC-05 650W 80PLUS MidT ATX SİYAH OYUNCU KASASI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Genişletmek için tıkla... Bu fiyata Spec-Delta RGB 650W 80+ daha iyi olur.
forsetii Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 169 5 Temmuz 2020 #3 olabilir tabiki ama ben ışıklı vs. pek sevmiyorum daha çok sade yani
Miralay83 Hectopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 196 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2020 #4 forsetii dedi: olabilir tabiki ama ben ışıklı vs. pek sevmiyorum daha çok sade yani Genişletmek için tıkla... Kasa tek fan ile geliyor.
forsetii dedi: olabilir tabiki ama ben ışıklı vs. pek sevmiyorum daha çok sade yani Genişletmek için tıkla... Kasa tek fan ile geliyor.
forsetii Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 169 5 Temmuz 2020 #5 Miralay83 dedi: Kasa tek fan ile geliyor. Genişletmek için tıkla... onu biliyorum zaten hava sirkülasyonunu sormuştum.
Miralay83 dedi: Kasa tek fan ile geliyor. Genişletmek için tıkla... onu biliyorum zaten hava sirkülasyonunu sormuştum.