HT04 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 196 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #1 Merhaba kasada önde bir adet arkada bir adet fan var. 3 adet linkteki fandan alacağım. Öndeki fanı üste takip yenisinden birini üste ikisini öne takarsam mı daha iyi olur yoksa yenisinden ikisini üste 1'ini öne mi takmalıyım? RAMPAGE 6C-121 1x120mm RAINBOW FAN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da RAMPAGE 6C-121 1x120mm RAINBOW FAN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Merhaba kasada önde bir adet arkada bir adet fan var. 3 adet linkteki fandan alacağım. Öndeki fanı üste takip yenisinden birini üste ikisini öne takarsam mı daha iyi olur yoksa yenisinden ikisini üste 1'ini öne mi takmalıyım? RAMPAGE 6C-121 1x120mm RAINBOW FAN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da RAMPAGE 6C-121 1x120mm RAINBOW FAN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.705 Makaleler 7 Çözümler 93 18 Şubat 2024 #2 Çok fark etmez. Eğer fanlar aynı fanlar ise aynı işlevi görür. Burada önemli olan fanların yönü olur. Artı 0 Eksi
Çok fark etmez. Eğer fanlar aynı fanlar ise aynı işlevi görür. Burada önemli olan fanların yönü olur.
KS KS HT04 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 196 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #3 Webcam kullanan insan dedi: Çok fark etmez. Eğer fanlar aynı fanlar ise aynı işlevi görür. Burada önemli olan fanların yönü olur. Genişletmek için tıkla... Üst ve arka egzoz ön hava alma fanı verimli olur mu? Artı 0 Eksi
Webcam kullanan insan dedi: Çok fark etmez. Eğer fanlar aynı fanlar ise aynı işlevi görür. Burada önemli olan fanların yönü olur. Genişletmek için tıkla... Üst ve arka egzoz ön hava alma fanı verimli olur mu?
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.705 Makaleler 7 Çözümler 93 19 Şubat 2024 #4 HT04 dedi: Üst ve arka egzoz ön hava alma fanı verimli olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben olsam ön 3 fan hava alma fanı, egzoz ve üst çift fanı hava üfleme fanı olarak kullanırdım. Artı 0 Eksi
HT04 dedi: Üst ve arka egzoz ön hava alma fanı verimli olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben olsam ön 3 fan hava alma fanı, egzoz ve üst çift fanı hava üfleme fanı olarak kullanırdım.