Corsair Spec 05'e nasıl 6 tane fan takılır?

xLegolas

Femtopat
Merhaba arkadaşlar. Aşağıda benim kasam olan Corsair Spec 05 fan girişlerini görüyorsunuz. Ben toplam sadece 4 tane takabildim, taktıklarımı işaretledim. Takamadağım kısım sağ kısımdaki 2 tane yer. Orada vida girişi falan yok. Başka nereye veya nasıl takabilirim?
Not: Takamadığım kısımları yuvarlak içine aldığım yerler.

1595284503866.png

Üst tarafta fanın hava alacağı boşluk yok takamazsın zaten, alt taraf için de o slotları sökmen lazım onun içinde sistemde sadece SSD olacak ki kasanın arka tarafına asılı şekilde durması gerekir, şuan ki fanların yeterli kalsın böyle.

Üst tarafta fanın hava alacağı boşluk yok takamazsın zaten, alt taraf için de o slotları sökmen lazım onun içinde sistemde sadece SSD olacak ki kasanın arka tarafına asılı şekilde durması gerekir, şuan ki fanların yeterli kalsın böyle.
çok teşekkür ederim hocam sistemde 500 gb nvme 500 gb ssd var hdd kullanmıcam ama sökmeyin diyorsunuz vardır bildiğiniz ellemicem şuan sistemde 4 tane fan var 1300 rpm işlemci soğutucusuda wraith prism yeterlimidir bu kadar fan ?

çok teşekkür ederim hocam sistemde 500 gb nvme 500 gb ssd var hdd kullanmıcam ama sökmeyin diyorsunuz vardır bildiğiniz ellemicem şuan sistemde 4 tane fan var 1300 rpm işlemci soğutucusuda wraith prism yeterlimidir bu kadar fan ?
Yeterli, bende aynı kasayı kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı