Corsair Spec-06 vs H500

Akrilik almak yapabileceğiniz en büyük yanlış olur alırken akrilik cam almış biri olarak üstünde hem toz birikiyor hemde çizilmesi aşırı kolay ayrıca Corsair da yedek parça sıkıntısı çekmezsiniz Corsair RMA yeterince yardım sağlıyor akrilik cam çizildiği için ilk başta temperli cam gönderdiler daha yanlış oldu dedikten sonra akrilik cam gönderdiler kullanıcı hatası olarak çizildi dediğim halde.

O zaman corsair'e bir şans vereyim. Teşekkürler yorumlarınız için. Belki incelemesini yaparım elime ulaşınca.

Temperli cam oldumu kasalar kırılma veye patlama riski düşüktür. Azda dikkat edecen tabi. Ben kırılacağını sanmıyorum bu ürünlerin haa insan hali sert birşey geldi ansısız kırıldı o zaman tekrar cam almak yerine çok uygun fiyata o ölçülerde plexsi alabilir veya kestirebilirsin.
Ayrıca kablolar direk iniyor kablo saklama zayıf demişin bak kabloların yan tarafında bir sürü giriş yeri var oralardan saklayıp kabloları direk anakartın altından çıkartabilirsin.

Arkadaşlar Corsair Carbide Spec-06'yı edinmiş bulunmaktayım. Öncelikle kasa beklentimi karşıladı. Gerçekten çok küçük bir kasa, kompaktlığı çok hoş. Ancak 2 şeyde hayal kırıklığı yaşadım.

Birincisi ön kapak inanılmaz sert açılıyor. Niye böyle yapmışlar anlamadım. Her defasında kırılacak endişesi var çünkü kapak tamamen plastik.

İkincisi ise sıvı soğutmayı arkaya taktığımda yukarıya 120 mm fan takamadım sığmadı. Mecburen öbür tarafa koymak zorunda kaldım. Başka sorunuz varsa kasa ile ilgili cevaplayabilirim.

Kasanın hava akışından memnun musunuz acaba?

Hocam bu kasanin yerinde su kasayi alsaydim keske dediginiz oldumu? Ben sahsen MB511'in forumda daha cok tercih edildigini goruyorum ve onu dusunuyorum. Hava akisinin gayet iyi oldugunu soyluyorlar.

Hocam bu kasanin yerinde su kasayi alsaydim keske dediginiz oldumu? Ben sahsen MB511'in forumda daha cok tercih edildigini goruyorum ve onu dusunuyorum. Hava akisinin gayet iyi oldugunu soyluyorlar.
Hava akışı konusunda haklı olabilirsiniz. Piyasada bu kasadan daha iyi soğutma performansı sunan bir sürü kasa var. Söylediğiniz kasada onlardan biri.

Bu kasanın amacı size küçük, sade ve şık bir tasarım sunarken aynı zamanda kötü olmayan bir soğutma sunması. Tabikide daha iyi olabilirdi. Ama ben memnunum şuan.

Önceliğiniz maksimuma yakın soğutma performansı ise bu kasayı önermem.

Aynı klasmanda kasalar değil hocam senin söylediğin ile arkadaşın aldığı. Mesh ön kısmı var hava akışı daha iyi hoş olabilir senin gösteriğin kasanın ama başkada bir numarası yok görünüş ve red fanları ile orta yaş üstü insanlara hitap etmez sıradan çin malı 300 TL kasalardan farkı yok. Daha minimal ve keskin hatlı sistem toplamak istiyor insanlar. Ayrıca sade ve beyaz olması flan hep tercih nedeni. Birde senin söylediğin kasanın yan tarafı pleksi cam değil oda büyük bir eksik. Bİrde ekran kartı dik monte etme özelliği pahalı ve gösterişli bir ekran kartı olanlar için çok iyi bir özellik. Bak arkadan kasanın fotosunu atmış ne kadar derli toplu görünüyor kasa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…