Corsair Spec Alpha kasaya 280mm sıvı soğutma uyumluluğu

Perci

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Corsair Spec Alpha kasasına sahibim, kasanın sitesinde 120mm, 240mm ve 360mm sıvı soğutma uyumluluğu gösteriyor, bu kasanın ön tarafına 280mm sıvı soğutma uyumlu olur mu? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. İyi sosyaller.

Hocam elinizde kasanın ön tarafı fanların takıldığı yerin fotoğrafı var mı acaba?
Hocam gerek kalmadı ön tarafta 140MM için destek yok gibi gözüküyor.

Elimde 280mm sıvı soğutma var, takmak zorundayım diyorsan kasayı kesip uygun delikler açarak bir ihtimal takabilirsin ama kasayı çöp ettiğine değer mi bilemem orası sana kalmış. Eğer soğutucu almadıysan direk 360mm al.

Kasayı daha önce kullanmıştım açıkçası biraz ufak kalır ben 240mm ile kullanmıştım darlıyordu biraz.

Kasanın havalandırması nasıl? Baya hoşuma gitti görüntüsü. Bende de Spec-05 var ama değiştirebilirim.

Kasanın havalandırması nasıl? Baya hoşuma gitti görüntüsü. Bende de Spec-05 var ama değiştirebilirim.
Kasanın havalandırması çok iyi üsten önden ve alttan güzel havalandırma alanı mevcut.
Zamanında ali ile recep incelemişti onların incelemesini izleyip beğenip almıştım bu kasayı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Olmaz hocam bende de TD500 Mesh var üst kısmına 240 360 120 takılıyor ama ne hikmetse 280MM takılmıyor. H115i Pro XT takılmadı mesela.

Hepinize teker teker çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…