Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.339 Makaleler 4 Çözümler 39 27 Şubat 2022 #21 Lee Yubin dedi: Mesh kasa olunca da toz oluyor, aynı şey sayılır. Yazın ekran kartını 5-6 derece daha düşük sıcaklıkta çalıştırmak için ön paneli çıkarıyorum ben, biraz daha eskisin belki plekside delikler açarım şimdilik kıyamıyorum :d Genişletmek için tıkla... Aman hocam, açacaksanız minik delikler açın. Reddit'te bir kullanıcı Spec Delta'ya modifiye yapmış, tripofobimi tetikledi resmen bakamıyorum.
Lee Yubin dedi: Mesh kasa olunca da toz oluyor, aynı şey sayılır. Yazın ekran kartını 5-6 derece daha düşük sıcaklıkta çalıştırmak için ön paneli çıkarıyorum ben, biraz daha eskisin belki plekside delikler açarım şimdilik kıyamıyorum :d Genişletmek için tıkla... Aman hocam, açacaksanız minik delikler açın. Reddit'te bir kullanıcı Spec Delta'ya modifiye yapmış, tripofobimi tetikledi resmen bakamıyorum.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.369 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 27 Şubat 2022 #22 Evil Belief dedi: Aman hocam, açacaksanız minik delikler açın. Reddit'te bir kullanıcı Spec Delta'ya modifiye yapmış, tripofobimi tetikledi resmen bakamıyorum. Eki Görüntüle 1317576 Genişletmek için tıkla... Evet, garipmiş bu. Benim düşüncem zaten çizgisel boşluklar açmak. Ama mahvetmek de istemiyorum kasayı
Evil Belief dedi: Aman hocam, açacaksanız minik delikler açın. Reddit'te bir kullanıcı Spec Delta'ya modifiye yapmış, tripofobimi tetikledi resmen bakamıyorum. Eki Görüntüle 1317576 Genişletmek için tıkla... Evet, garipmiş bu. Benim düşüncem zaten çizgisel boşluklar açmak. Ama mahvetmek de istemiyorum kasayı
flitttermice Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 1.415 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #23 Evil Belief dedi: Aman hocam, açacaksanız minik delikler açın. Reddit'te bir kullanıcı Spec Delta'ya modifiye yapmış, tripofobimi tetikledi resmen bakamıyorum. Eki Görüntüle 1317576 Genişletmek için tıkla... Paneli çıkarıp atarım daha iyi tüylerim diken diken oldu
Evil Belief dedi: Aman hocam, açacaksanız minik delikler açın. Reddit'te bir kullanıcı Spec Delta'ya modifiye yapmış, tripofobimi tetikledi resmen bakamıyorum. Eki Görüntüle 1317576 Genişletmek için tıkla... Paneli çıkarıp atarım daha iyi tüylerim diken diken oldu
4PieD Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 3.500 Makaleler 5 Çözümler 21 Yer Kocaeli 27 Şubat 2022 #24 Sürekli satılmaya çalışılan ve sistemlere eklenen bir kasa şahsen almazdım.