Corsair Spec Delta Ek Fan Takılır Mı?

xmjmzskdm

Hectopat
Daha fazla  
Kasa değiştirip Corsair Spec Delta aldım. Elimde eski kasadan 1 tane egzoz fan bir tane 12 cm fan kaldı. Bunları yeni kasamda ek olarak kullanabilir miyim?

Evet, takabilirsiniz.

Dahili olarak 1 adet egzoz, 3 adet de ön fan bulunuyor, oraları dolu varsayıyorum, üst tarafta 2 tane daha 12 cm'lik fan takmak için yer var, oraya takabilirsiniz. (14 cm için de destek olabilir teorik olarak ancak CPU ek güç kablosuna takılma vs. olabilir)

Kullanırsınız.

Faydası olur mu yoksa çok bir farkı olmaz mı?

Hocam egzoz fanını nereye takabilirim? Yani nereye takabilirim derken slot bulunuyor mu anlamında .

Hocam bir şey daha soracağım, bu fanlar kasanın hava akımını bozmaz değil mi?
Ek fan eklemek her zaman iyi bir şey denemez, kasanın hava akışını bozman da mümkün, daha iyi yapman da mümkün.
Elindeki fanın modeline, ne şekilde taktığına vs. göre değişir bunlar.
Bunu kendin deneyebilirsin.

Hayır bozmaz ama üst kısma takacaksanız dışarıya hava verecek şekilde ayarlayın, ben kendim aynı kasayı kullanıyorum, öndeki 3 fandan birini söktüm, kalan iki tane fanı ortaladım, arkadaki siyah fanı üst tarafa egzoz olarak taktım, önden söktüğüm fanı da arkaya egzoz olarak taktım, hem hava akışı hem de görüntü çok daha iyi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…