Corsair Spec Delta fan hızı nasıl ayarlanabilir?

Hocam zaten konunun başında yazdım fan kontrolcüsü almanız lazım diye. Dediğim program ekran kartı fanların devrini azaltıyor.

Ekran kartının fanlarının sesi gelmiyor bile zaten dostum :D önde ki 3 fan son hızda döndüğü için hafif ses yapıyor kulak içi kulaklık kullandığım için ses birazcık rahatsız ediyor en iyisi fan kontrolcüsü yerine iyi bir headset almak gibi aslında rahatsız edecek şekilde değil de ben çok takıntılı olduğum için hafif bir fan sesi olsa bile tribe giriyorum.

Ekran kartının fanlarının sesi gelmiyor bile zaten dostum :D önde ki 3 fan son hızda döndüğü için hafif ses yapıyor kulak içi kulaklık kullandığım için ses birazcık rahatsız ediyor en iyisi fan kontrolcüsü yerine iyi bir headset almak gibi aslında rahatsız edecek şekilde değil de ben çok takıntılı olduğum için hafif bir fan sesi olsa bile tribe giriyorum.

Hocam fan kontrolcüsü alana kadar en azından dedim ekran kartı fanı ses yapmasın :D.Kulaklık alırsanız fan seslerini çok duymazsınız bence.

Bal gibi de ayarlanıyor ben ASUS AI Suite 3 ile ayarlıyorum ama MSI için hangi programı kullanmanız gerek bilmiyorum.

Hocam acaba nasıl ayarlıyorsunuz? Bende AI Suite 3 kullanıyorum ya tam hızda dönüyorlar ya da tam duruyorlar siz nasıl yaptınız? Yani aslında hep tam hızdalar da ben orada ki Chassis Fan'a basıp orada ki grafik gibi şeylerden minimum sıcaklığı 70'e falan çekip durdurabiliyorum. Ben PC'ye ilk Windows yükleyip kullandığımda çok güzel ayarlanıyordu bir format attım her şey gitti bir eskisi gibi yapamadım. Yani Silent, Standart, Turbo, Full Speed de hep tam hızda dönüyorlar:(

Hocam acaba nasıl ayarlıyorsunuz? Bende AI Suite 3 kullanıyorum ya tam hızda dönüyorlar ya da tam duruyorlar siz nasıl yaptınız? Yani aslında hep tam hızdalar da ben orada ki Chassis Fan'a basıp orada ki grafik gibi şeylerden minimum sıcaklığı 70'e falan çekip durdurabiliyorum. Ben PC'ye ilk Windows yükleyip kullandığımda çok güzel ayarlanıyordu bir format attım her şey gitti bir eskisi gibi yapamadım. Yani Silent, Standart, Turbo, Full Speed de hep tam hızda dönüyorlar:(
Fan ayarlarının olduğu yerde sol altta Fan Tuning tuşu var ona basın otomatik ayarlanıyor modlar.

Fan ayarlarının olduğu yerde sol altta fan tuning tuşu var ona basın otomatik ayarlanıyor modlar.

Ona basıyorum zaten yavaşlatıyor hızlandırıyor falan bitince yine aynı:(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı