Corsair Spec Delta fan kontrolü

Makaleler
2
Yer
Salihli/Manisa
Daha fazla  
Gigabyte B450M S2H almayı planlıyorum. Kasanın içinde gelen fanların çalışmasını veya fan renklerini ayarlamak için bir kablo varmış sanırım. O kablonun girişi benim anakartımda var mı? Yoksa gelen fanlar çalışır mı ve fanların ışıklarını ayarlamak için ne yapmam gerekli olur?

Fan renklerini ayarlamak için gereken adaptör kasanın içinde çıkıyor. 3 tuşlu bir adaptör ama kumanda şeklinde değil. Çoklayıcıyı anakart yerine adaptöre takıyorsun adaptörü anakarta. Kasanın içinde ulaşabileceğin bir yere monte ediyorsun. Kapağı veya camı hangisi varsa çıkarıp tuşlar yardımıyla mod renk parlaklık gibi ayarları yapıp geri kapak veya camı kapatıyorsun.

Fan renklerini ayarlamak için gereken adaptör kasanın içinde çıkıyor. 3 tuşlu bir adaptör ama kumanda şeklinde değil. Çoklayıcıyı anakart yerine adaptöre takıyorsun adaptörü anakarta. Kasanın içinde ulaşabileceğin bir yere monte ediyorsun. Kapağı veya camı hangisi varsa çıkarıp tuşlar yardımıyla mod renk parlaklık gibi ayarları yapıp geri kapak veya camı kapatıyorsun.
Ben hiçbir Corsair Spec Delta incelemesinde o tarz bir şey göremedim.

Adaptörün gireceği yer benim anakartımda var değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben vatan bilgisayarda montaj yaptırdım, kablolar çok dağınıktı kelepçe ile düzeltmek lazım bir ara. Yeniden bakcağım kasanın içine. Teşekkürler.
Bende vatandan aldım tüm sistemi kendim montaj yaptım belki orda montaj yaparken takmamışlardır. Yada kasaya koymuşlardır. Hiç açıp bakmadıysan bi bak belki takılıdır bilemem.

Kasanın yan tarafını açtım bakındım yoktu. Sonra kapattım. Tam neresinde tarif ederseniz gündüz açıp yeniden bakacağım.
Bende vatandan aldım tüm sistemi kendim montaj yaptım belki orada montaj yaparken takmamışlardır. Ya da kasaya koymuşlardır. Hiç açıp bakmadıysan bir bak belki takılıdır bilemem.
Spec Deltadaki kontrolcü ile ilgili bir bilgi vereyim :). Benim kasada kontrolcüyü direkt ekran kartının yanına koymuşlar. Elimle ayar yaparken bir ara çıkmıştı. Onu takmadan fanlar ışıksız çalışmıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı