K kimdenkimene Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar kontrolcü kumandanın kablosu güç kaynağından gelen kabloya takılı olmasına rağmen fanlarım yanmıyor. Yardım edebilir misiniz?
Arkadaşlar kontrolcü kumandanın kablosu güç kaynağından gelen kabloya takılı olmasına rağmen fanlarım yanmıyor. Yardım edebilir misiniz?
A aynştaynX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Çözümler 9 27 Aralık 2020 #2 Diğer ucu fanlara bağlı mı?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 27 Aralık 2020 #3 Fanları tam bağladınızdan emin misiniz? Ek olarak fanlar dönüyor, değil mi?
K kimdenkimene Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #4 aynştaynX dedi: Diğer ucu fanlara bağlı mı? Genişletmek için tıkla... Evet Samotne Ciasteczka dedi: Fanları tam bağladınızdan emin misiniz? Ek olarak fanlar dönüyor, değil mi? Genişletmek için tıkla... İncehesaptan aldığım sistemle geldi montajını onlar yaptı zaten fanlarım dönüyor.
aynştaynX dedi: Diğer ucu fanlara bağlı mı? Genişletmek için tıkla... Evet Samotne Ciasteczka dedi: Fanları tam bağladınızdan emin misiniz? Ek olarak fanlar dönüyor, değil mi? Genişletmek için tıkla... İncehesaptan aldığım sistemle geldi montajını onlar yaptı zaten fanlarım dönüyor.
A aynştaynX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Çözümler 9 27 Aralık 2020 #5 Kumandaya basınca tepki vermiyor mu?
K kimdenkimene Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #6 aynştaynX dedi: Kumandaya basınca tepki vermiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır hiçbir değişiklik olmuyor. RGB kabloları kumandadan söküp anakarta taksam işe yarar mı anakartım ASUS B450M PLUS
aynştaynX dedi: Kumandaya basınca tepki vermiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır hiçbir değişiklik olmuyor. RGB kabloları kumandadan söküp anakarta taksam işe yarar mı anakartım ASUS B450M PLUS