Samican Bayyıldız
Kilopat
Daha fazla
Merhaba, Arctic Liquid Freezer II - 240 Intel / AMD Uyumlu, 240mm Radyatörlü, 2x12cm P12 Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00046A) - İşlemci Soğutucu - Overclock - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik bu ürünü başlıktaki kasama takacağım. Fotoğraflarda belirttiğim şekilde ve takacağım şekilde sıkıntı çıkar mı, çıkmaz mı? Bana rehberlik edebilir misiniz? Buyurun efendim resimler üzerilerine ayrıntılıca yazdım yazımı. RAM'lere çarpma olayı kabloların sıkıntısı vs. eğer linkte belirttiğim sıvı soğutma sığmaz diyorsanız PF240'ta alabilirim bütçem Max 900 civarı olduğu için bu ürünü alıyorum.
Artics soğutucunun ölçüleri = 277 X 120 X 38 mm radyatör.
kasamın üst taraf radyatör desteği 360'a kadar fakat kablolar veyahut RAM'lere çarpma ihtimalini burada soruyorum. Bu yüzden lütfen fotoğraflarımı inceleyin. Buyurun kasamın tam boyutu için 440mm X 210mm X 450mm. Bunlar bahsedilmiş kağıt üzerinde yetiyor fakat RAM'ler için endişeliyim. Dediğim gibi veyahut anakart üzerinde ki başka şeyler için. Teşekkürler şimdiden
@erdem sümer Hocam danışmak isterim size...
@passat Hocam danışmak isterim size de dün sığmaması hakkında bir yazı yazmıştınız.
@passat Hocam sığar mı sizce? yorumunuz nedir?
Artics soğutucunun ölçüleri = 277 X 120 X 38 mm radyatör.
kasamın üst taraf radyatör desteği 360'a kadar fakat kablolar veyahut RAM'lere çarpma ihtimalini burada soruyorum. Bu yüzden lütfen fotoğraflarımı inceleyin. Buyurun kasamın tam boyutu için 440mm X 210mm X 450mm. Bunlar bahsedilmiş kağıt üzerinde yetiyor fakat RAM'ler için endişeliyim. Dediğim gibi veyahut anakart üzerinde ki başka şeyler için. Teşekkürler şimdiden
@erdem sümer Hocam danışmak isterim size...
@passat Hocam danışmak isterim size de dün sığmaması hakkında bir yazı yazmıştınız.
@passat Hocam sığar mı sizce? yorumunuz nedir?
Dosya Ekleri
Son düzenleme: