A akt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.579 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #1 Ranker cygnus alacaktım ama stoklar bitmiş. Amazon Almanya'da 700 liraya PSU suz Corsair Spec Delta var önerilir mi? Amazon
Ranker cygnus alacaktım ama stoklar bitmiş. Amazon Almanya'da 700 liraya PSU suz Corsair Spec Delta var önerilir mi? Amazon
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #2 Alınmaz tabii ki. O fiyata PSU dahili var burada. Sistem ve bütçe ne kadar?
Y yedwave Kilopat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 591 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #3 Ben kullanıyorum memnunum. Ama önü tamamen mesh değil. Mesh takıntınız varsa almayın.
A akt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.579 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #4 Mehmet A dedi: Alınmaz tabii ki. O fiyata PSU dahili var burada. Sistem ve bütçe ne kadar? Genişletmek için tıkla... RX 570 4 GB, i7 4771. PSU suz sistem bakıyorum. Bütçem 600 civarları.
Mehmet A dedi: Alınmaz tabii ki. O fiyata PSU dahili var burada. Sistem ve bütçe ne kadar? Genişletmek için tıkla... RX 570 4 GB, i7 4771. PSU suz sistem bakıyorum. Bütçem 600 civarları.
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #5 akt dedi: RX 570 4 GB, i7 4771. PSU suz sistem bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçe ne kadar? Türkiye'den mi alacaksın?
akt dedi: RX 570 4 GB, i7 4771. PSU suz sistem bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçe ne kadar? Türkiye'den mi alacaksın?
A akt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.579 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #6 Mehmet A dedi: Bütçe ne kadar? Türkiye'den mi alacaksın? Genişletmek için tıkla... Evet türkiye den alıcam bütçem 600 lira civarı.
Mehmet A dedi: Bütçe ne kadar? Türkiye'den mi alacaksın? Genişletmek için tıkla... Evet türkiye den alıcam bütçem 600 lira civarı.
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #7 akt dedi: Evet türkiye den alıcam bütçem 600 lira civarı. Genişletmek için tıkla... Aerocool AirHawk Duo ARGB AIRHAWKD Led Fanlı ATX Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Dark DKCHMAXV12 Led Fanlı ATX Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu ikisini öneririm. İkisi de gayet güzel kasa. Hoşuna gideni alabilirsin.
akt dedi: Evet türkiye den alıcam bütçem 600 lira civarı. Genişletmek için tıkla... Aerocool AirHawk Duo ARGB AIRHAWKD Led Fanlı ATX Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Dark DKCHMAXV12 Led Fanlı ATX Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu ikisini öneririm. İkisi de gayet güzel kasa. Hoşuna gideni alabilirsin.
Uzumaki Naruto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 2.053 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #8 Mehmet A dedi: Aerocool AirHawk Duo ARGB AIRHAWKD Led Fanlı ATX Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Dark DKCHMAXV12 Led Fanlı ATX Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu ikisini öneririm. İkisi de gayet güzel kasa. Hoşuna gideni alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Corsair yerine Dark markasını önerilmesini mantıklı bulmuyorum. Malzeme kalitesi açısında fark var.
Mehmet A dedi: Aerocool AirHawk Duo ARGB AIRHAWKD Led Fanlı ATX Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Dark DKCHMAXV12 Led Fanlı ATX Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu ikisini öneririm. İkisi de gayet güzel kasa. Hoşuna gideni alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Corsair yerine Dark markasını önerilmesini mantıklı bulmuyorum. Malzeme kalitesi açısında fark var.
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #9 Uzumaki Naruto dedi: Corsair yerine Dark markasını önerilmesini mantıklı bulmuyorum. Malzeme kalitesi açısında fark var. Genişletmek için tıkla... Kötü kasa değil. Ayrıca Corsair kasa o parayı hak etmiyor. İsterse Aerocool da attım, Aerocool kaliteli marka. Marka bazlı bakmamak gerekiyor.
Uzumaki Naruto dedi: Corsair yerine Dark markasını önerilmesini mantıklı bulmuyorum. Malzeme kalitesi açısında fark var. Genişletmek için tıkla... Kötü kasa değil. Ayrıca Corsair kasa o parayı hak etmiyor. İsterse Aerocool da attım, Aerocool kaliteli marka. Marka bazlı bakmamak gerekiyor.
A akt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.579 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #10 Mehmet A dedi: Aerocool AirHawk Duo ARGB AIRHAWKD Led Fanlı ATX Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Dark DKCHMAXV12 Led Fanlı ATX Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu ikisini öneririm. İkisi de gayet güzel kasa. Hoşuna gideni alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hangisinin fanlarının gürültü seviyesi daha azdır?
Mehmet A dedi: Aerocool AirHawk Duo ARGB AIRHAWKD Led Fanlı ATX Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Dark DKCHMAXV12 Led Fanlı ATX Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu ikisini öneririm. İkisi de gayet güzel kasa. Hoşuna gideni alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hangisinin fanlarının gürültü seviyesi daha azdır?