DarlDixon Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 420 Çözümler 1 26 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar fiyat çok uygun geldi PSU markasını bulamadım bu işte bir terslik var değil mi? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Arkadaşlar fiyat çok uygun geldi PSU markasını bulamadım bu işte bir terslik var değil mi? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
221510 Kilopat Katılım 5 Mart 2018 Mesajlar 518 Çözümler 3 26 Ağustos 2022 #2 PSU markası da Corsair, 3 senedir kullanıyorum ve gayet memnunum.
picarean Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 744 Çözümler 7 Yer İzmir 26 Ağustos 2022 #3 DarlDixon dedi: Arkadaşlar fiyat çok uygun geldi PSU markasını bulamadım bu işte bir terslik var değil mi? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Ben de 1 senedir kullanıyorum ben de memnunum.
DarlDixon dedi: Arkadaşlar fiyat çok uygun geldi PSU markasını bulamadım bu işte bir terslik var değil mi? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Ben de 1 senedir kullanıyorum ben de memnunum.
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.500 Çözümler 90 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #4 DarlDixon dedi: Arkadaşlar fiyat çok uygun geldi PSU markasını bulamadım bu işte bir terslik var değil mi? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Kaliteli markadır. Alabilirsiniz.
DarlDixon dedi: Arkadaşlar fiyat çok uygun geldi PSU markasını bulamadım bu işte bir terslik var değil mi? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Kaliteli markadır. Alabilirsiniz.
DarlDixon Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 420 Çözümler 1 26 Ağustos 2022 #5 221510 dedi: PSU markası da Corsair, 3 senedir kullanıyorum ve gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar ürün outlet öyle yazıyor yeni gördüm. ahmttrn60 dedi: Kaliteli markadır. Alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ürün outletmiş. Zaten kendi mağazında satılıyor galiba sipariş verilmiyor.
221510 dedi: PSU markası da Corsair, 3 senedir kullanıyorum ve gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar ürün outlet öyle yazıyor yeni gördüm. ahmttrn60 dedi: Kaliteli markadır. Alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ürün outletmiş. Zaten kendi mağazında satılıyor galiba sipariş verilmiyor.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.209 Çözümler 11 Yer Nevşehir 26 Ağustos 2022 #6 DarlDixon dedi: Arkadaşlar ürün outlet öyle yazıyor yeni gördüm. Ürün outletmiş. Genişletmek için tıkla... Stokta yok zaten de nerede yazıyor?
DarlDixon dedi: Arkadaşlar ürün outlet öyle yazıyor yeni gördüm. Ürün outletmiş. Genişletmek için tıkla... Stokta yok zaten de nerede yazıyor?
2 238849 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2018 Mesajlar 1.407 Çözümler 1 26 Ağustos 2022 #7 DarlDixon dedi: Arkadaşlar fiyat çok uygun geldi PSU markasını bulamadım bu işte bir terslik var değil mi? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... İstanbul Kartal outlet mağazasına gitmen lazım. Orada da verip vermeyecekler mi emin değilim. 550w 789 TL 650W 1257 TL
DarlDixon dedi: Arkadaşlar fiyat çok uygun geldi PSU markasını bulamadım bu işte bir terslik var değil mi? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... İstanbul Kartal outlet mağazasına gitmen lazım. Orada da verip vermeyecekler mi emin değilim. 550w 789 TL 650W 1257 TL
Airi Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 1.990 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #8 Giriş seviyesi ama güzel ne zaman patlar bilmiyorum da 650w ile 3070ti çalıştırıyorum şuanlık. Son düzenleme: 26 Ağustos 2022
DarlDixon Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 420 Çözümler 1 26 Ağustos 2022 #9 238849 dedi: İstanbul Kartal outlet mağazasına gitmen lazım. Orada da verip vermeyecekler mi emin değilim. 550w 789 TL 650W 1257 TL Genişletmek için tıkla... İstanbulda yaşamıyorum vazgeçtim zaten.
238849 dedi: İstanbul Kartal outlet mağazasına gitmen lazım. Orada da verip vermeyecekler mi emin değilim. 550w 789 TL 650W 1257 TL Genişletmek için tıkla... İstanbulda yaşamıyorum vazgeçtim zaten.