Chessboy Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 1.848 Çözümler 8 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #1 CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB 550W 80+ Bronze Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA bu kasayı almayı düşünüyorum PSU'lu olduğundan dolayı. Şu an B450M S2H Micro ATX anakartım var onu takacağım. Uyumlu mudur? Bir sorun çıkarır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2022
CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB 550W 80+ Bronze Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA bu kasayı almayı düşünüyorum PSU'lu olduğundan dolayı. Şu an B450M S2H Micro ATX anakartım var onu takacağım. Uyumlu mudur? Bir sorun çıkarır mı?
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.822 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #2 Uyumludur.
İ İnFlyen Centipat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #3 Chessboy dedi: CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB 550W 80+ Bronze Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA bu kasayı almayı düşünüyorum PSU'lu olduğundan dolayı. Şu an B450M S2H Micro ATX anakartım var onu takacağım. Uyumlu mudur? Bir sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz ama fan çoklayıcı almanız gerekir. Anakartta tek fan girişi var.
Chessboy dedi: CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB 550W 80+ Bronze Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA bu kasayı almayı düşünüyorum PSU'lu olduğundan dolayı. Şu an B450M S2H Micro ATX anakartım var onu takacağım. Uyumlu mudur? Bir sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz ama fan çoklayıcı almanız gerekir. Anakartta tek fan girişi var.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.811 Çözümler 26 Yer Muğla 11 Mart 2022 #4 Evet sorun çıkartmaz uyumludur. İnFlyen dedi: Sıkıntı olmaz ama fan çoklayıcı almanız gerekir. Anakartta tek fan girişi var. Genişletmek için tıkla... Fan kontrolcüsü var içinde gerek yok.
Evet sorun çıkartmaz uyumludur. İnFlyen dedi: Sıkıntı olmaz ama fan çoklayıcı almanız gerekir. Anakartta tek fan girişi var. Genişletmek için tıkla... Fan kontrolcüsü var içinde gerek yok.
İ İnFlyen Centipat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #5 Rustin Cohle dedi: Evet sorun çıkartmaz uyumludur. Fan kontrolcüsü var içinde gerek yok. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum hocam bende de B450 var MSI MAG Force kasada bir fan çalışmıyor fan çoklayıcı alacağım o yüzden.
Rustin Cohle dedi: Evet sorun çıkartmaz uyumludur. Fan kontrolcüsü var içinde gerek yok. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum hocam bende de B450 var MSI MAG Force kasada bir fan çalışmıyor fan çoklayıcı alacağım o yüzden.
Chessboy Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 1.848 Çözümler 8 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #6 Kasa fanı için mi çoklayıcı dediniz ?
İ İnFlyen Centipat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #7 Chessboy dedi: Kasa fanı için mi çoklayıcı dediniz? Genişletmek için tıkla... Corsair'e gerek yokmuş çoklayıcı derken tek fan girişini 4-5 fan girişine yükseltiyor.
Chessboy dedi: Kasa fanı için mi çoklayıcı dediniz? Genişletmek için tıkla... Corsair'e gerek yokmuş çoklayıcı derken tek fan girişini 4-5 fan girişine yükseltiyor.