alperxcn Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 62 4 Mart 2021 #1 Herkese merhaba Corsair Spec Delta kasa kullanıyorum. Kasanın orijinal kendi kasasından çıkan kontrolcü bozuldu ve çöpe attım. Artık yapacak tek çare yeni almak. Önerebileceğiniz marka var mıdır? Fanlarım 4 tane ve hepsi 4 pin RGB girişli. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2021
Herkese merhaba Corsair Spec Delta kasa kullanıyorum. Kasanın orijinal kendi kasasından çıkan kontrolcü bozuldu ve çöpe attım. Artık yapacak tek çare yeni almak. Önerebileceğiniz marka var mıdır? Fanlarım 4 tane ve hepsi 4 pin RGB girişli.
PashaReyiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Dünyanın diğer ucu Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #2 Anakartınızın modeli nedir eğer anakartınızda 4 pin RGB girişi varsa ona bağlayıp yazılımdan kontrol yapabilirsiniz.
Anakartınızın modeli nedir eğer anakartınızda 4 pin RGB girişi varsa ona bağlayıp yazılımdan kontrol yapabilirsiniz.
alperxcn Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 62 4 Mart 2021 #3 PashaReyiz dedi: Anakartınızın modeli nedir eğer anakartınızda 4 pin RGB girişi varsa ona bağlayıp yazılımdan kontrol yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... maalesef yok o yüzden arıyorum
PashaReyiz dedi: Anakartınızın modeli nedir eğer anakartınızda 4 pin RGB girişi varsa ona bağlayıp yazılımdan kontrol yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... maalesef yok o yüzden arıyorum