Dnzkyz1201 Femtopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 21 14 Aralık 2020 #1 Beyler başlıkta belirttiğim gibi kasamın RGB kontrolcüsünü bulamıyorum. İçine falan baktım hiçbir yerde göremedim. Nerede olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Aralık 2020
Beyler başlıkta belirttiğim gibi kasamın RGB kontrolcüsünü bulamıyorum. İçine falan baktım hiçbir yerde göremedim. Nerede olabilir?
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 14 Aralık 2020 #2 Aynı kasa bende de var. Bende de yok ama bazılarında varmış. Bence gereksiz anakart yazılımı ile yapmak daha iyi.
Aynı kasa bende de var. Bende de yok ama bazılarında varmış. Bence gereksiz anakart yazılımı ile yapmak daha iyi.
Dnzkyz1201 Femtopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 21 15 Aralık 2020 #3 FurkanKutlu dedi: Aynı kasa bende de var. Bende de yok ama bazılarında varmış. Bence gereksiz anakart yazılımı ile yapmak daha iyi. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim ? Anakartım gigabyte b450m s2h V2
FurkanKutlu dedi: Aynı kasa bende de var. Bende de yok ama bazılarında varmış. Bence gereksiz anakart yazılımı ile yapmak daha iyi. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim ? Anakartım gigabyte b450m s2h V2