3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 8 Şubat 2021 #21 Liutenant dedi: Çok kasmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Tekila Harun dedi: Özür dilerim Giyotinle idam edilmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Tez vakitte meydanda idamın gerçekleştirelecek. Kasmanıza gerek yok diyenler de yanında asılacak.
Liutenant dedi: Çok kasmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Tekila Harun dedi: Özür dilerim Giyotinle idam edilmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Tez vakitte meydanda idamın gerçekleştirelecek. Kasmanıza gerek yok diyenler de yanında asılacak.
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 8 Şubat 2021 #22 371129 dedi: Tez vakitte meydanda idamın gerçekleştirelecek. Kasmanıza gerek yok diyenler de yanında asılacak. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Gülmedim
371129 dedi: Tez vakitte meydanda idamın gerçekleştirelecek. Kasmanıza gerek yok diyenler de yanında asılacak. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Gülmedim
3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 8 Şubat 2021 #23 Liutenant dedi: Sürprizbozan Gülmedim Genişletmek için tıkla... Ben de gülmedim. Arkadaş küçük bir şaka yaptı devam ettirdim.
Liutenant dedi: Sürprizbozan Gülmedim Genişletmek için tıkla... Ben de gülmedim. Arkadaş küçük bir şaka yaptı devam ettirdim.
Kayra Temel Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 2 Çözümler 11 8 Şubat 2021 #24 alperxcn dedi: pek içime sinmedi başka yerlerde araştırcam Genişletmek için tıkla... İçine sinmeyen ne tam olarak? Corsair resmi sitesinden satın alacaksın.
alperxcn dedi: pek içime sinmedi başka yerlerde araştırcam Genişletmek için tıkla... İçine sinmeyen ne tam olarak? Corsair resmi sitesinden satın alacaksın.
Tekila Harun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2019 Mesajlar 1.261 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #25 371129 dedi: Ben de gülmedim. Arkadaş küçük bir şaka yaptı devam ettirdim. Genişletmek için tıkla... Şaka değil kinaye idi
371129 dedi: Ben de gülmedim. Arkadaş küçük bir şaka yaptı devam ettirdim. Genişletmek için tıkla... Şaka değil kinaye idi
alperxcn Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 62 9 Şubat 2021 #26 Kayra Temel dedi: İçine sinmeyen ne tam olarak? Corsair resmi sitesinden satın alacaksın. Genişletmek için tıkla... almıyacağım cizikleri gidermeye çalışıyorum
Kayra Temel dedi: İçine sinmeyen ne tam olarak? Corsair resmi sitesinden satın alacaksın. Genişletmek için tıkla... almıyacağım cizikleri gidermeye çalışıyorum
zafercocugu Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 95 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #27 Kayra Temel dedi: İçine sinmeyen ne tam olarak? Corsair resmi sitesinden satın alacaksın. Genişletmek için tıkla... Corsair Spec Delta RGB ön panel almayı düşünüyorum ama Türkiye ye kargo yok diyolar tam araştırmadım nasıl alış veriş yaparım
Kayra Temel dedi: İçine sinmeyen ne tam olarak? Corsair resmi sitesinden satın alacaksın. Genişletmek için tıkla... Corsair Spec Delta RGB ön panel almayı düşünüyorum ama Türkiye ye kargo yok diyolar tam araştırmadım nasıl alış veriş yaparım