Corsair Spec Delta RGB sesli çalışıyor

Cml1905

Hectopat
Arkadaşlar ben eskiden laptop kullanıyordum. Yeni sistem toplarim Ryzen 3 3100 GTX 1650 Super. Corsair Spec Delta RGB kasa aldım. Bilmedigim için az sesli calisiyor yani desibel olcer indirip egzoz fanina dogru koydugumda 40-50 arasi desibel var, normal midir?

Arkadaşlar ben eskiden laptop kullanıyordum. Yeni sistem toplarim Ryzen 3 3100 GTX 1650 Super. Corsair Spec Delta RGB kasa aldım. Bilmedigim için az sesli calisiyor yani desibel olcer indirip egzoz fanina dogru koydugumda 40-50 arasi desibel var, normal midir?

Hangi siteden aldınız kasayı?

Desibel ölçer dediğiniz nedir?

Telefona indirdiyseniz bunlar doğru sonuç vermiyor, geçen indirdim, odamda en ufak bir ses bile yokken 40 desibel gösteriyordu.

Evet telefona indirdim yani kulaklik takiliyken sorun yokta cikarinca az da olsa bir sesi var.
Evet gereğinden bir tık sesli çalışıyor dostum fan sesleri uğultulu biraz kulaklığı takıp keyfine bak dert etme.

Sizde de mi var aynisi.

Evet telefona indirdim yani kulaklik takiliyken sorun yokta cikarinca az da olsa bir sesi var.

Sizde de mi var aynisi.

Dostum 0 desibel ses beklemek saçmalık olur zaten 3 önde 1 arkada işlemci fanı PSU fanı derken bir tık ses yapıyor yani yapacak bir şey yok ona. VS550 PSU'lu olanı aldıysanız sesin büyük kısmının PSU'dan kaynaklı olduğunu söyleyebilirim sesin çoğunluğunu PSU yapıyor yani.

Dostum 0 desibel ses beklemek saçmalık olur zaten 3 önde 1 arkada işlemci fanı PSU fanı derken bir tık ses yapıyor yani yapacak bir şey yok ona. VS550 PSU'lu olanı aldıysanız sesin büyük kısmının PSU'dan kaynaklı olduğunu söyleyebilirim sesin çoğunluğunu PSU yapıyor yani.

Evet VS550 sorun yoksa tesekkur ederim.
Evet VS550 korkmam gereken bir durum yoksa tesekkur ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı