E eymennnnn Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 342 1 Temmuz 2022 #1 Corsair Spec Delta kasam ile birlikte gelen RGB kontrol kumandasının pinleri kırıldı, geri takmaya çalıştığımda tutmuyor maalesef. Aynısından temin edebileceğim bir ürün var mı acaba? Hiçkimsenin mi bir fikri yok? Son düzenleme: 6 Temmuz 2022
Corsair Spec Delta kasam ile birlikte gelen RGB kontrol kumandasının pinleri kırıldı, geri takmaya çalıştığımda tutmuyor maalesef. Aynısından temin edebileceğim bir ürün var mı acaba? Hiçkimsenin mi bir fikri yok?
xdaency Femtopat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #2 Aynısı benim de başım geldi ne yaptın halledebildin mi dostum?
E eymennnnn Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 342 7 Nisan 2023 #3 xdaency dedi: Aynısı benim de başım geldi ne yaptın halledebildin mi dostum? Genişletmek için tıkla... Hayır hala kırık bir şekilde duruyor. Bildiğim kadarıyla 4 pin rgb sata kontrolcüye ihtiyaç var ama sen yinede bi araştır.
xdaency dedi: Aynısı benim de başım geldi ne yaptın halledebildin mi dostum? Genişletmek için tıkla... Hayır hala kırık bir şekilde duruyor. Bildiğim kadarıyla 4 pin rgb sata kontrolcüye ihtiyaç var ama sen yinede bi araştır.