xmjmzskdm Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #1 Kasada sadece pembe LED'ler yanıyor, videolarda RGB idi? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2020
E Erenyldrr Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 730 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Kıbrıs, Gazimağusa 11 Aralık 2020 #2 Yazılımını yükledin mi?
xmjmzskdm Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #3 Erenyldrr dedi: Yazılımını yükledin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır yüklemedim,RGB kontrolcüsünü bile bulamadım daha Böyle bir kablo geldi bu mu RGB kablosu ? Dosya Ekleri IMG_20201211_181528.jpg 51 KB · Görüntüleme: 34
Erenyldrr dedi: Yazılımını yükledin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır yüklemedim,RGB kontrolcüsünü bile bulamadım daha Böyle bir kablo geldi bu mu RGB kablosu ?
Arocyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 2.050 Çözümler 18 Yer Burdur Krallığı 11 Aralık 2020 #4 Erenyldrr dedi: Yazılımını yükledin mi? Genişletmek için tıkla... Yazılımı yok. xmjmzskdm dedi: Hayır yüklemedim,RGB kontrolcüsünü bile bulamadım daha Böyle bir kablo geldi bu mu RGB kablosu ? Genişletmek için tıkla... Bir tane kontrolcü gibi bir şey olması lazım küçük bir şey. Kasanın içinde bulunması lazım.
Erenyldrr dedi: Yazılımını yükledin mi? Genişletmek için tıkla... Yazılımı yok. xmjmzskdm dedi: Hayır yüklemedim,RGB kontrolcüsünü bile bulamadım daha Böyle bir kablo geldi bu mu RGB kablosu ? Genişletmek için tıkla... Bir tane kontrolcü gibi bir şey olması lazım küçük bir şey. Kasanın içinde bulunması lazım.
xmjmzskdm Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #5 Arocyn dedi: Yazılımı yok. Bir tane kontrolcü gibi bir şey olması lazım küçük bir şey. Kasanın içinde bulunması lazım. Genişletmek için tıkla... Tam olarak neresinde ?
Arocyn dedi: Yazılımı yok. Bir tane kontrolcü gibi bir şey olması lazım küçük bir şey. Kasanın içinde bulunması lazım. Genişletmek için tıkla... Tam olarak neresinde ?
Arocyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 2.050 Çözümler 18 Yer Burdur Krallığı 11 Aralık 2020 #6 xmjmzskdm dedi: Tam olarak neresinde ? Genişletmek için tıkla... İkinci fanın altına doğru içerde bir kontrolcü var içerisinde.
xmjmzskdm dedi: Tam olarak neresinde ? Genişletmek için tıkla... İkinci fanın altına doğru içerde bir kontrolcü var içerisinde.
KuoNN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 11 Aralık 2020 #7 Fanlar yazılım üzerinden kontrol edilmiyor. Kontrolcü ile ayarlamanız lazım. Sürprizbozan
Arocyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 2.050 Çözümler 18 Yer Burdur Krallığı 11 Aralık 2020 #8 KuoNN dedi: Fanlar yazılım üzerinden kontrol edilmiyor. Kontrolcü ile ayarlamanız lazım. Sürprizbozan Eki Görüntüle 775625 Genişletmek için tıkla... Bende ki de bunun aynısı fotoğraf atma şansım yoktu arkadaş atmış.
KuoNN dedi: Fanlar yazılım üzerinden kontrol edilmiyor. Kontrolcü ile ayarlamanız lazım. Sürprizbozan Eki Görüntüle 775625 Genişletmek için tıkla... Bende ki de bunun aynısı fotoğraf atma şansım yoktu arkadaş atmış.