Corsair Spec Delta ve Corsair Hydro serisi H100X uyumu

Cyxto

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Enjeksiyon Operatörü
İyi günler ve iyi forumlar dilerim öncellikle sistemim-
Corsair Spec Delta RGB - kasa.
Gigabyte B450M S2H - anakart.
Gigabyte RX590 8 GB - ekran kartı.
Ryzen 3600 - işlemci (stok fan)
Corsair 2x8 3200 MHz - RAM.

CORSAIR Hydro Serisi H100X 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu | ITOPYA - bugun çok uygun bir fiyata aldım kasama ve işlemcime uyup uymadığını araştırmadan. Ve bu konuda pek bilgim yok. Acaba kasamla ve işlemcimle uyumlu mudur? Kasama sığıcak mıdır? 560 TL gibi bir fiata aldım. Uygun diye kaçırmak istemedim. Uygun değilse kutusunu açmadan iade etmek istiyorum. Bir de bu fiata uygun mu almışım? Keşke şunu alsaydın dediğiniz bir soğutucu var mı? Fakat 560 TL bandından çıkmamak şartıyla. Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıvı soğutucunun fiyatı uygun sayılır. Kasa ve işlemci sıvı soğutma ile uygun kullanabilirsiniz.

Sıvı soğutucunun fiyatı uygun sayılır. Kasa ve işlemci sıvı soğutma ile uygun kullanabilirsiniz.

Teşekkür ederim değerli yorumunuz için.
Fiyat güzel, H100X sanırım sadece Avrupa'ya özel bir soğutucuydu. Sorun olduğunda karşılaştırılabilinecek kişi sayısı az ama yine de çok iyi fiyata almışsınız.

Teşekkür ederim bende forumda birisi başkasına önermişti İtopya sitesinde fiyatının 899 TL'den 550 TL'ye düşütu ve bu fiata son 3 ürün deyince heyecana kapalip almıştim dergerli yorumun için teşekkür ederim.

Aynı kasayı kullanıyorum. Arka tarafa 120mm radyatör veya 12cm fan, tepeye 240mm radyatör veya 2 adet 12cm/14cm fan, ön tarafa 360mm radyatör veya 3 adet 12cm fan takılır. Corsair'in sitesinde verilen bilgiler de bu şekildedir. Söz konusu soğutucu radyatörü de sorunsuz bir şekilde takılıp kullanılabilir.

Fiyatı çok iyiymiş. Güle güle kullanın. Denk gelse ben de alırdım.

Degerli yorumun ve yardımın için teşekkür ederim inşallah daha uygun bir fiyata denk gelirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…