Lnx Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 605 4 Aralık 2020 #1 Corsair Spec Delta kasam var anakartım MSI H410M-VH anakartı monte etmek için yükseltme vidalarını çıkarmalı mıyım?
Corsair Spec Delta kasam var anakartım MSI H410M-VH anakartı monte etmek için yükseltme vidalarını çıkarmalı mıyım?
Grkn00 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.744 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #2 Kasanın içinde kaç vida var takılı olarak ?
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 4 Aralık 2020 #3 Yükseltme vidalarını anakartının vida yerlerine uygun şekilde söküp çıkarman lazım.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.823 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 4 Aralık 2020 #4 Hayır, anakartı o vidaların üstüne yerleştirmeniz lazım. Vidaların mATX kartlar için olan yerlerde takılı olduğuna emin olun.
Hayır, anakartı o vidaların üstüne yerleştirmeniz lazım. Vidaların mATX kartlar için olan yerlerde takılı olduğuna emin olun.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.201 Makaleler 3 Çözümler 194 4 Aralık 2020 #5 6 veya 7 vida oluyor mATX anakartlarda. Vidaların gireceği yerlerde yükseltme vidaları olması lazım sökme yani.
6 veya 7 vida oluyor mATX anakartlarda. Vidaların gireceği yerlerde yükseltme vidaları olması lazım sökme yani.
Lnx Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 605 4 Aralık 2020 #6 Grkn00 dedi: Kasanın içinde kaç vida var takılı olarak ? Genişletmek için tıkla... Kasa kutunun içinde şuanda yanlış hatırlamıyorsam 6-7 tane takılı idi bir tane de yedek vardı poşetin içinde. Bora Dere dedi: Hayır, anakartı o vidaların üstüne yerleştirmeniz lazım. Vidaların mATX kartlar için olan yerlerde takılı olduğuna emin olun. Genişletmek için tıkla... ItsAllGoodman dedi: 6 veya 7 vida oluyor mATX anakartlarda. Vidaların gireceği yerlerde yükseltme vidaları olması lazım sökme yani. Genişletmek için tıkla... Esperoja dedi: Yükseltme vidalarını anakartının vida yerlerine uygun şekilde söküp çıkarman lazım. Genişletmek için tıkla... Anakart H410M-VH çıkarmam gereken yükseltme vidası var mı yoksa hiç dokunmadan böyle mi monte edeceğim anakartı? Son düzenleme: 4 Aralık 2020
Grkn00 dedi: Kasanın içinde kaç vida var takılı olarak ? Genişletmek için tıkla... Kasa kutunun içinde şuanda yanlış hatırlamıyorsam 6-7 tane takılı idi bir tane de yedek vardı poşetin içinde. Bora Dere dedi: Hayır, anakartı o vidaların üstüne yerleştirmeniz lazım. Vidaların mATX kartlar için olan yerlerde takılı olduğuna emin olun. Genişletmek için tıkla... ItsAllGoodman dedi: 6 veya 7 vida oluyor mATX anakartlarda. Vidaların gireceği yerlerde yükseltme vidaları olması lazım sökme yani. Genişletmek için tıkla... Esperoja dedi: Yükseltme vidalarını anakartının vida yerlerine uygun şekilde söküp çıkarman lazım. Genişletmek için tıkla... Anakart H410M-VH çıkarmam gereken yükseltme vidası var mı yoksa hiç dokunmadan böyle mi monte edeceğim anakartı?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.201 Makaleler 3 Çözümler 194 4 Aralık 2020 #7 Anakartı arka boşluğa denk gelecek şekilde yerleştirip boşlukları kontrol etmen gerek. Lnx dedi: Kasa kutunun içinde şuanda yanlış hatırlamıyorsam 6-7 tane takılı idi bir tane de yedek vardı poşetin içinde. Eki Görüntüle 764397 Anakart H410M-VH çıkarmam gereken yükseltme vidası var mı yoksa hiç dokunmadan böyle mi monte edeceğim anakartı? Genişletmek için tıkla...
Anakartı arka boşluğa denk gelecek şekilde yerleştirip boşlukları kontrol etmen gerek. Lnx dedi: Kasa kutunun içinde şuanda yanlış hatırlamıyorsam 6-7 tane takılı idi bir tane de yedek vardı poşetin içinde. Eki Görüntüle 764397 Anakart H410M-VH çıkarmam gereken yükseltme vidası var mı yoksa hiç dokunmadan böyle mi monte edeceğim anakartı? Genişletmek için tıkla...
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.823 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 4 Aralık 2020 #8 Bazı vida deliklerinin yanlarında "M" yazıyor. Yükseltme vidalarını o işaretlerin olduğu yerlere takmalısınız.
Bazı vida deliklerinin yanlarında "M" yazıyor. Yükseltme vidalarını o işaretlerin olduğu yerlere takmalısınız.
KuoNN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 4 Aralık 2020 #9 @Lnx işaretlediğim kısımlara takmanız gerekiyor, yükseltme vidalarını. Son düzenleme: 4 Aralık 2020
Lnx Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 605 4 Aralık 2020 #10 Bora Dere dedi: Bazı vida deliklerinin yanlarında "M" yazıyor. Yükseltme vidalarını o işaretlerin olduğu yerlere takmalısınız. Genişletmek için tıkla... Takılı zaten hocam ben çıkarmam gereken var mı diye sormuştum. KuoNN dedi: @Lnx işaretlediğim kısımlara takmanız gerekiyor, yükseltme vidalarını. Eki Görüntüle 764507 Genişletmek için tıkla... Anladım bunların haricindekileri çıkaracağım dimi sağ üstte ve orta tarafın sağında da takılı onları çıkaracağım o zaman.
Bora Dere dedi: Bazı vida deliklerinin yanlarında "M" yazıyor. Yükseltme vidalarını o işaretlerin olduğu yerlere takmalısınız. Genişletmek için tıkla... Takılı zaten hocam ben çıkarmam gereken var mı diye sormuştum. KuoNN dedi: @Lnx işaretlediğim kısımlara takmanız gerekiyor, yükseltme vidalarını. Eki Görüntüle 764507 Genişletmek için tıkla... Anladım bunların haricindekileri çıkaracağım dimi sağ üstte ve orta tarafın sağında da takılı onları çıkaracağım o zaman.