Corsair SSD Format Atma

Eroberer

Decapat
Arkadaslar Elimde Windows ile birlikte formatlanmasi gereken bir 960 GB SSD var. Bir de bombos bir 500 GB HDD var. SSD´ye bu formati nasil atmaliyim lütfen yardim edin. SSD´deki Winodows'u HDD´ye klonlayip öyle mi format atmaliyim, yoksa ayri bir sekilde HDD´ye Windows'u yükleyip, öyle mi format atmayi denemeliyim? HDD'ye de Windows'u yüklersem ikisinde de Windows olmus olacak. Dünden beridir icinde sadece SSD olan laptopa Secure Erase yapmaya calisiyorum, Corsair'in Secure Erase uygulamasini indirdim lakin icinde Windows oldugu icin galiba Secure Erase olmuyor. Basla isareti göstermiyor. Yardim nasil yapmaliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows kurulum USB'sinden boot edip Diskpart ile diski silebilirsiniz: Diskpart İle Sabit Disk Nasıl Silinir? - Technopat

Ayrıca bazı anakartların BIOS'unda Secure Erase özelliği var, kontrol edebilirsiniz.
Selam Recep usta, Seni görmek cok güzel. Dedigin sekilde Diskpart yapmaya calistim ama su mesaj cikti fotografini atiyorum. Birde Sistemim hakkinda bilgin olmasi icin; Laptop´um Asus Rog Strix G yeni cikan modelden. Corsair MP510 960 gb M.2 SSD var icine Windows 10 yükledim. Simdi ise komple Windowsta dahil herseyi silmek istiyorum. Elimdeki malzemeler ise; 1 Bos HDD var, 2 Tane 8 gb USB Stick var, Birinde Windows 10 yüklü digeri bos. Lütfen yardimci olabilirmisin, ne yapmaliyim?
Windows kurulum USB'sinden boot edip Diskpart ile diski silebilirsiniz: Diskpart İle Sabit Disk Nasıl Silinir? - Technopat

Ayrıca bazı anakartların BIOS'unda Secure Erase özelliği var, kontrol edebilirsiniz.
Selam Recep usta, Seni görmek cok güzel. Dedigin sekilde Diskpart yapmaya calistim ama su mesaj cikti fotografini atiyorum. Birde Sistemim hakkinda bilgin olmasi icin; Laptop´um Asus Rog Strix G yeni cikan modelden. Corsair MP510 960 gb M.2 SSD var icine Windows 10 yükledim. Simdi ise komple Windowsta dahil herseyi silmek istiyorum. Elimdeki malzemeler ise; 1 Bos HDD var, 2 Tane 8 gb USB Stick var, Birinde Windows 10 yüklü digeri bos. Lütfen yardimci olabilirmisin, ne yapmaliyim?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (25).png
    11,7 KB · Görüntüleme: 64
  • Ekran Görüntüsü (25).png
    11,7 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…