Corsair SSD Secure Erase nasıl yapılır?

Eroberer

Decapat
Selam arkadaslar, ben Corsair MP510 960 GB SSD'ye tamamen Windows 10'la birlikte format atmak istiyorum, ayni ilk gün aldigim gibi olmasini istiyorum. Icinde cheat var, ne kadar kaldirsam da, bilgisayardan fabrika ayarlarina geri dönsem de bir sekilde kalintilari halen var, bunu biliyorum. Bu konuda bilir kisi olmadigim icin dünden beridir bayağı ugrasiyorum, Secure Erase bir türlü yapamadim. Elimde 2 tane 8 GB'lik USB var, birinde Windows 10 yüklü, digeri bos. Laptopta sadece bir tane SSD var, baska SSD, HDD hicbir sey yok. Sizden yardim bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O nerdeyse 1 TB'lik SSD'yi en az 3 geçişli silmeye çalıştığınızda bile bayağı bir uzun sürer. Eğer SSD'yi birisine satmayacaksanız ya da vermeyecekseniz gerek olmadığını düşünüyorum. Ha belki çok özel dosyalarınız vardır birilerinin bulmasından şüpheleniyorsanız bilgisayarınızın birkaç gün açık kalması gerekebilir bu işlem için. Program ise Google'dan disk wipe diye aratarak bir sürü ücretsiz programa erişebilirsiniz.

O nerdeyse 1 TB'lik SSD'yi en az 3 geçişli silmeye çalıştığınızda bile bayağı bir uzun sürer. Eğer SSD'yi birisine satmayacaksanız ya da vermeyecekseniz gerek olmadığını düşünüyorum. Ha belki çok özel dosyalarınız vardır birilerinin bulmasından şüpheleniyorsanız bilgisayarınızın birkaç gün açık kalması gerekebilir bu işlem için. Program ise Google'dan disk wipe diye aratarak bir sürü ücretsiz programa erişebilirsiniz.
Kardesim icinde cheat var, Bu cheat Pubg´de banlanmamam neden oluyor ha bire, yani en azindan ben öyle tahmin ediyorum. Bi hata ettim, simdi düzeltmeye calisiyorum. Yukardada yazdigim gibi secure arase´tan tut 4-5 tane indirp USB sticke attim ama olmuyor, saniyorsma icinde windows var diye format atamiyorum ben ise köten format atmak istiyorum, ilk gün aldigim igib olsun istiyorum, nasil yapacagim..

Hileyi sildiyseniz bir sıkıntı olacağını zannetmem. Öyle oyun kalkıp da sizin diskinizi eşeleyemez.
Diğer taraftan diski normal olarak format esnasında yedeğinizi aldıktan sonra bütün bölümlerini biçimlendirip format atarsanız gönlünüz ferah kalır. Daha sonra yedeklerinizi de kapsamlı bir antivirüs anti-malware programıyla temizlerseniz bir sıkıntısı kalmaz.

O zaman ben PUBG mobileden neden 2 ay ban yedim, hileyi silmistim. Bilgisayari normal formatladim. Antivürüsüde indirdim, bu islemi yaptiktan bir hafta sonra ban yedim. Su mesaji aldim oyun esnasinda; Emulatorde anormalin disinda olan reaksiyonlardan dolayi engellendiniz, lütfen emulatorünüzü güncelleyiniz. Halbuki emulatorüde ondan 1 saat önce güncellemistim. SSd´yi hic bölümlendirmedim, hic yapmam bunu. Format esnasinda yedegi olmak derken onu tam anlamadim kardesim.

Raporlamalar sisteme anında düşmez. İncelenir, belli bir sayıya ulaşması beklenir, ardından oyuncu uzaklaştırılır. Çoğu oyunda bu süreç böyledir. Ben birisini raporlayayım, hop hemen ban yesin değildir. Online rekabetçi oyunlarda neden hile kullanıyorsunuz ayıp değil mi insanlara?

Raporlamalar sisteme anında düşmez. İncelenir, belli bir sayıya ulaşması beklenir, ardından oyuncu uzaklaştırılır. Çoğu oyunda bu süreç böyledir. Ben birisini raporlayayım, hop hemen ban yesin değildir. Online rekabetçi oyunlarda neden hile kullanıyorsunuz ayıp değil mi insanlara?
Ben hile kullanmam bro, Ben 1 aydir evde degildim, kardesim yüklemis, silmis ama ben gelince bana söyledi, bende aldim normal format attim. Eger kullanici olsaydim baska hesap acardim devam ederdim, kalkip kendimi burda 3 gündür paralamazdim formatta format diye.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı