1 Saat araştırıp size dönüş yapayım dedim, size sormadan iş yapmak istemedim. Burada çok tecrübeli, bilgili arkadaşlar var çünkü. Sizce kabul edeyim mi? Para iadesi istesem 1 yıl 8 ay kadar önce 700 TL ye aşırı indirim varken almıştım bu klavyeyi. Sanırım 700 TL iade ederler ve bir anlamı kalmaz. Bu klavyeyi kabul mu edeyim, yoksa muadil başka klavyeler mi isteyim napayım? Mesela K-70 serisinin bana önerdiklerinden 300-400 TL daha pahalı klavyeleri var. Onları talep etsem saygısızlık-yüzsüzlük mü olur, etmeli miyim, yoksa direkt önerdiklerini mi kabul etmeliyim? Yardımcı olup, fikir belirtenlere şimdiden bin kez teşekkür ediyorum.
Bu ürünü talep etsem yüzsüzlük olur mu acaba? Aralarındaki farkı bile bilmiyorum, biri daha pahalı olup pro yazdığı için böyle bir düşünceye kapıldım. Araştırmam sonucu ben de önerdikleri klavyenin iyi olduğunu gördüm. Yardımlarınız için çok teşekkürler.
Bu ürünü talep etsem yüzsüzlük olur mu acaba? Aralarındaki farkı bile bilmiyorum, biri daha pahalı olup pro yazdığı için böyle bir düşünceye kapıldım. Araştırmam sonucu ben de önerdikleri klavyenin iyi olduğunu gördüm. Yardımlarınız için çok teşekkürler.
@Metin Eren Türkmen yeni klavyem bugün geldi ama paketi açtığımda klavyenin içindeki tuşlar yerinden çıkmış. Bu sorun teşkil eder mi? Bilgisi olan var mı?
@Metin Eren Türkmen yeni klavyem bugün geldi ama paketi açtığımda klavyenin içindeki tuşlar yerinden çıkmış. Bu sorun teşkil eder mi? Bilgisi olan var mı? Eki Görüntüle 1422666
@Metin Eren Türkmen yeni klavyem bugün geldi ama paketi açtığımda klavyenin içindeki tuşlar yerinden çıkmış. Bu sorun teşkil eder mi? Bilgisi olan var mı? Eki Görüntüle 1422666