Corsair Strafe Programın Klavyeyi Görmemesi

Matadorre

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Kamu Personeli
Hayırlı akşamlar öncelikle. Yaklaşık 2 hafta önce aldığım klavyeyi PC'ye ilk taktığımda oyun tuşları beyaz diğer tuşlar kırmızı şekilde yanıyordu. Corsairin software yazılımını indirdiğimde klavyeyi otamatik tanıyıp RGB Rainbow şekilde yanmaya başladı ve o gün o şekilde devam ettim ertesi gün PC'yi açtığımda ilk defa taktığım gibi kırmızı beyaz tuş şeklinde yanıyordu LED'ler daha sonra programı açtığımda klavyemi görmüyordu, program ekle kaldırdan kaldırıp tekrar yükledim yine otomatik RGB'ler yanmaya başladı ve o gün yine sorunsuz kullanmaya devam ettim ertesi gün yine aynı şeyle karşılaşınca yanlış bir şey mi yapıyorum acaba diye düşünmeye başladım. Türkçe sayfalarda bu konuyla ilgili herhangi bir çözüm bulamadığım için konu açmak istedim. Ben her gün böyle ekle kaldır yapmak istemiyorum bu sorun neden kaynaklanıyordur? Klavyemi neden tanıtamıyorum onu anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı