Corsair Strafe Red Switch alınır mı?

Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 1600, GTX 1060, 16 GB RAM, MSI X370 GAMING Pro Carbon.
2. elde 270 TL fiyatı var. Temiz klavye. Cherry MX Red Switch var. Bu fiyata alınır mı? Sorunlu model midir?

6 Yıllık bir klavye. Bir sorunu yok ancak 6 yıllık olduğunu bilerek alın. Ve satan kişiye ne zaman almış, hangi belgeleri mevcut, kozmetik durumu nasıl tarzı soruları da yöneltmenizi öneririm. Bütçeyi biraz arttırırsanız sıfır blue switchler var.

6 Yıllık bir klavye. Bir sorunu yok ancak 6 yıllık olduğunu bilerek alın. Ve satan kişiye ne zaman almış, hangi belgeleri mevcut, kozmetik durumu nasıl tarzı soruları da yöneltmenizi öneririm.

2016 da Almanya'dan alınmış sadece kutu ve tuşlar mevcut kozmetik olarak Corsair yazısı silik başka bir sorunu yok.

250'ye veriyorsa düşünülebilir ancak ben Blue Switch sıfır bir klavye tercih ederdim. Çok fazla ömrü kalmamış aletin.

Red Switch klavye bakıyorum 400 TL'ye Corsair K68 var o nasıldır indirimle 380 olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı