Corsair strafe RGB mk makro tuşları

Makaleler
4
Yer
İstanbul-KKTC
Corsair strafe RGB mk. 2 sipariş ettim cumartesi elime ulaşacak. F5 tuşundan itibaren makro atamak istiyorum F5’ten F12’ye kadar makro atasam ya da F tuşlarının hepsine atasam sadece F tuşuna basınca makro çalıştıracak ya alt+F4 veya başka bir kombinasyon yapsam kombinasyonlar çalışır mı? Yoksa makro mu çalışır? Veya tavsiye edeceğiniz makro atamaya müsait olan fazla kullanılmayan bir tuş var mı? Benim aklıma sadece F tuşları geliyor, yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim.

Makro konusunda çok bir bilgim yok, fakat iCUE uygulamasını karıştırdığım kadarıyla evet farklı işlemler de atayabiliyorsunuz çoklu tuş basımı da ekleyebiliyorsunuz. Aynı zamanda profil değişimiyle bir tuşa farklı farklı kombinasyonlar da atamak mümkün.

Veya tavsiye edeceğiniz makro atamaya müsait olan fazla kullanılmayan bir tuş var mı?

Numpad kullanmıyorsanız makro kullanımı için gayet uygun.

Profiller arasında nasıl geçiş yapılıyor hocam? Bu arada kargoyu Aras Kargo getirecek, daha İstanbul’dan çıkartamadılar ve ben Adana’da oturuyorum inşaallah pazartesi gelecek, bu gidişatlarıyla cumartesi elime ulaşmasının imkanı yok maalesef.

Profiller arasında nasıl geçiş yapılıyor hocam?

Klavyenin sol üst köşesinde 3 ekstra tuş bulunuyor. En soldaki profil değiştirme, ortadaki 3 kademeli parlaklık ayarı, en sağdaki Windows tuşu kilidi.

Bu arada kargoyu Aras Kargo getirecek, daha İstanbul’dan çıkartamadılar ve ben Adana’da oturuyorum inşaallah pazartesi gelecek, bu gidişatlarıyla cumartesi elime ulaşmasının imkanı yok maalesef.

Maalesef Aras Kargo'nun internet yazılımında bir sıkıntı var. Ben de çarşamba günü sipariş vermiştim, ve cuma günü paketiniz paketiniz varış şubesine gönderilmek için bekliyor girdisi bulunmasına rağmen cuma sabahı elime ulaşmıştı. Bu arada ben İstanbul'da yaşıyorum, benim için 2 gün kargo süresi normal ancak Adana hakkında konuşamam. Her şeye rağmen en kötü pazartesi elinizde olacaktır kargonuz. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Yani yanlış yazabiliyor Aras Kargo daha önce Hepsiburada üzerinden almıştım orada doğruydu, sizinde başınıza gelmişse içim rahatladı çok teşekkür ederim, sizi de meşgul ettim iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…