E erenimo Hectopat Katılım 1 Ağustos 2015 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2018 #1 Merhaba arkadaşlar. Mekanik RGB bir klavye almayı düşünüyorum. Gece kullanımda gözü yormayacak bir şey istiyorum. Hangisini hangi siteden önerirsiniz ve hangi sitelerde 2.el veya teşhir ürünü gibi sorunlar olmaz? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2018
Merhaba arkadaşlar. Mekanik RGB bir klavye almayı düşünüyorum. Gece kullanımda gözü yormayacak bir şey istiyorum. Hangisini hangi siteden önerirsiniz ve hangi sitelerde 2.el veya teşhir ürünü gibi sorunlar olmaz? Teşekkürler.
puskevit Kilopat Katılım 21 Mayıs 2017 Mesajlar 431 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2018 #2 Ben şahsen corsair den şaşma diyorum gerek malzeme kalitesi olsun kendini yeterince ön plana çıkarıyor.
Ben şahsen corsair den şaşma diyorum gerek malzeme kalitesi olsun kendini yeterince ön plana çıkarıyor.
Cooler Master Türkiye Cooler Master Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Ağustos 2013 Mesajlar 2.942 Makaleler 10 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri cmturkiye@coolermaster.eu Cinsiyet Erkek 12 Mart 2018 #3 Masterkeys PRO L RGB modelimize göz atabilirsiniz. Cherry MX Blue ve Red seçenekleri ile satılıyor
A Argonath LXI Hectopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 501 Çözümler 1 27 Mart 2020 #4 Cooler Master Türkiye dedi: Masterkeys PRO L RGB modelimize göz atabilirsiniz. Cherry MX Blue ve Red seçenekleri ile satılıyor Genişletmek için tıkla... Hocam yılların konusunu hortlatıyorum ama size özel mesaj atamadım. Rica etsem bana özelden dönüş yapabilir misiniz?
Cooler Master Türkiye dedi: Masterkeys PRO L RGB modelimize göz atabilirsiniz. Cherry MX Blue ve Red seçenekleri ile satılıyor Genişletmek için tıkla... Hocam yılların konusunu hortlatıyorum ama size özel mesaj atamadım. Rica etsem bana özelden dönüş yapabilir misiniz?