Corsair strafe vs Corsair K68

Bütçe
Farklı bir tavsiyede bulunacaksanız en fazla 900 TL olsun, k68 bütçeyi zorluyor zaten
Bence membran ile mekanik arasında pek fark yok, pazarlama taktiği. Ornata candır, kraldır. Zaten Razer kalitesini ve ışıklı mışıklı olmasını biliyoruz.

İfadeler: RPM
Işık seviyesi yeterli mi?

Aşırı sessiz olmasına gerek yok, şu an kullandığım Blue Switch kadar sesli olamaz zaten.
ICUE uygulaması ile ışığın opaklığını ayarlayabiliyorum, ayrıca klavye üzerindeki tuş ile de bunu yapabiliyoruz. Aydınlatmasını ben yeterli buldum. Gün ışığında belirgin şekilde aydınlatmayı görebiliyorum. Karanlıkta zaten görsel şölen sunuyor adeta. Ancak kırmızı renge ayarladığımda biraz soluk olduğunu fark ettim, bana biraz az geldi. Eğer kırmızı renk seviyorsanız bunu göz önünde bulundurun. Ayrıca klavye üzerindeki kombinasyonlara göre bence uygulamasının aydınlatma modları daha açık ve kapsamlı, aydınlatma tercihlerini uygulaması üzerinden yapmanız daha sağlıklı olacaktır.

Of ya, sistemden daha zor klavye seçmek. Fazla para vermek istemiyorsanız K55. Yok, ben veririm diyorsanız Ornata V2.
Bence mekanik için para dökmeye gerek yok, bunlar zaten gayet iyi klavyeler.

K55 en son çare olmalı bence, kaliteli ama pek mantıklı bulmuyorum ben, membrandan mekaniğe geçtim, ben fark hissettim. Mekanik klavye bir keyif oluyor, K55’te bulunan makro tuşları da aman aman gerekli değil, “F” tuşları yetişiyor bu ihtiyaca. Corsair alırsanız seve seve yardımcı olurum, başka olursa da bildiğim kadarı ile yine yardımcı olurum.

Hmmm, öyleyse en mantıklısı:

Bütçemi zorlayabilirsem Ornata V2 alacağım hocam, diğer türlü K55 alacağım.

@rohatbaba123 AOC GK500 güzel ama nedense o pek içime sinmiyor.

Bütçemi zorlayabilirsem Ornata V2 alacağım hocam, diğer türlü K55 alacağım.

@rohatbaba123 AOC GK500 güzel ama nedense o pek içime sinmiyor.

Doğal olarak Corsair, Razer varken alasınız gelmiyor.
Bütçe artarsa Ornata V2, Diğer türlü K55. Hem ben nedense mekanik ve membrane arasında pek fark hissedemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…