Corsair Switch Tavsiyesi

Ömer Kaptan

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Ben oyun oynayan birisiyim ve mekanik bir klavye almaya karar verdim. İnternette araştırdığımda Corsair markasinin mekanın klavyede en iyisi olduğunu gördüm fakat Switch konusunda sizden tavsiye almak istiyorum. Oyunlar icin Cherry Mx Red ve Cherry Mx Speed switchleri arasında kaldım hangi switch tercih etmeliyim? Bu arada oynadığım oyunlar moba tarzı oyunlardır. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Bir yardım edin beyler kimsenin bilgisi yok mu?

Cherry MX Red normal mekanik klavyelerden daha sessiz bir switch, genellikle fps oyunları için. Brown switch biraz daha seslidir rede göre. Brown switchin moba oyunları için kullanıldığını duymuştum ama bir kaç kişinin daha yorumunu bekle derim.

Ben daha cok red veya speed switch arasında tercih yapmayi düsünüyorum. Speed switch yeni cıkmıs onun nasıl olduğunu bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben daha cok red veya speed switch arasında tercih yapmayi düsünüyorum.Speed switch yeni cıkmıs onun nasıl olduğunu bilmiyorum
Adeksstore da Corsairin red switchini denedim gerçekten çok kaliteli ve kullanmasıda çok hoş, amazondan sipariş vericem bugün yarın bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…