Çözüldü Corsair teknik servisine bilgi nasıl gönderilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
5
Arkadaşlar, Corsair HS50 kulaklık için Corsair'e mail atmıştım. Cevap geldi. Ürünü QP sitesinden aldım. İstenilen bilgileri nasıl ekleyeceğim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200911-235942945_1.jpg
    Screenshot_20200911-235942945_1.jpg
    104,1 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dostum cevaplamam gerektiğini biliyorum. Eklemem gereken belgeleri sordum. Ürünün e faturası yeterli olur mu? Seri numarasına nasıl ulaşacağım?

Ürünün faturasını ve kutusunda yazan seri numarasının fotoğrafını istiyorlar. Evet e-fatura gönderseniz olur.
İstenilen bilgileri nasıl ekleyeceğim?
Bu işi nasıl yapacağını sormak.
. Eklemem gereken belgeleri sordum.
Mailde istenilen belgeleri sormak.

Bu ikisinin farklı şeyler olduğunun umarım farkındasındır. Eklemen gerekenleri sorsan onları yazardık hocam.

// Kutu üzerinde seri numarası olan etiket ve fatura isteniyor.

Bu işi nasıl yapacağını sormak.

Mailde istenilen belgeleri sormak.

Bu ikisinin farklı şeyler olduğunun umarım farkındasındır. Eklemen gerekenleri sorsan onları yazardık hocam.

// Kutu üzerinde seri numarası olan etiket ve fatura isteniyor.

Ben maili örnek göstererek istenilen bilgilerin ne olduğunu sordum. Yani maili okudum. Farkı şeyler falan değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı