Corsair ticket durumu

Yer
Burdur Krallığı
Sorunlarım için Corsair'e ticket attım bana geri dönüş sağladılar sorunum için değişim yapacaklar ama attıkları mailde iki parça için ayrı ticket vs. gibi bir durumdan söz ediyor. Ne yapmam gerek?
İlk mail:
Your RMA has been approved. The replacement part will ship out to you soon. Please disregard the automated email instructing you to return your product as it is not required. Thank you.

Let me know when you receive CC-8930100 so ı can create the separate ticket for a replace-only RMA of your other part, cc-8900322.

İkinci mail:
I will create the replace only order for CC-8930100'in this ticket first, and the other part in another ticket.

İki parça da fan parçası kodlarından parçaları görebiliyorum. Daha önce bu işlerle uğraşmış biri yardım edebilirse çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki ürün değişimi için iki ayrı ticket gerekiyor galiba. Yetkili diğer ticketı kendisi oluşturacağını söylemiş, gönderdikleri yedek parça/değişim ürünü elinize ulaştıktan sonra haber vermeniz halinde diğer ticketı olusturacakmış. Bir sorun gözükmüyor.

İki ürün değişimi için iki ayrı ticket gerekiyor galiba. Yetkili diğer ticketı kendisi oluşturacağını söylemiş, gönderdikleri yedek parça/değişim ürünü elinize ulaştıktan sonra haber vermeniz halinde diğer ticketı olusturacakmış. Bir sorun gözükmüyor.
Yani bana gelecek olan 2 tane fan tabiri caiz ise taksit taksit gelecek anladığım kadarı ile. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı