Corsair TX750M 750W vs. High Power 750W

İkisi de pisman etmez ama sirf yari moduler oldugu için TX750M, TX750M yerine RM750 alirdim.

Ben bu ürünü 600 TL civarı bir fiyata almıştım şu forumda hangi ürün önerilse fiyatı tavan yapıyor...

Ben bu ürünü 600 TL civarı bir fiyata almıştım şu forumda hangi ürün önerilse fiyatı tavan yapıyor...
Dark Flash Pollux stoklarını Technopat olarak belki de biz tükettik haberimiz yok. 1 hafta falan stoklarda kalmadı ürün.

Dark Flash Pollux stoklarını Technopat olarak belki de biz tükettik haberimiz yok. 1 hafta falan stoklarda kalmadı ürün.

Ayrıca Arctic milli markamız oldu adamların Sosyal'e sponsorluk vermeleri lazım reklamlarını biz yapıyoruz resmen.
TX750M, az çıkış bağlantısı sunuyor ve tam modüler değil. Bunları hesaba kattığımızda High Power'dan yana ekstrem bir fark oluşturmadığını düşünüyorum.

Bana sorarsanız bütçeyi 900-1000 TL aralığına çıkardıktan sonra RM650-750 bakılmalı. HP güç kaynakları iyiler fakat 1000 TL'ye 2 yıl garanti ile satıldıktan sonra bir anlamı kalmıyor zaten. İyi güç kaynağına kolay kolay bir şey olmaz fakat parasını vermişken neden 10 yıl garantili, tam modüler bir ürün tercih etmeyeyim? Aradaki fiyat farkı çok düşük artık.

Bana sorarsanız bütçeyi 900-1000 TL aralığına çıkardıktan sonra RM650-750 bakılmalı. HP güç kaynakları iyiler fakat 1000 TL'ye 2 yıl garanti ile satıldıktan sonra bir anlamı kalmıyor zaten.
Bütçeyi bilmiyoruz. Çünkü yanlış görmediysem "elimde x, y ürünleri" var diyor. Yeniden alınmayacaksa TX serisinin bir artısını cidden göremiyorum. Garanti konusunda haklısınız tabi. Konudan bağımsız kendi Corsair kasamı garantiye göndereceğim. Ne kadar yetkinlik var test etmiş olacağım.

Haklısınız, elde bu iki ürün varsa sırf garantisi için Corsair modeli kullanırdım ben olsam, tabi kablo uyumu gibi şeyleri göz önüne almadım. HP modelinde kendince eksikleri var CPU kablosunun biraz kısa olması ve sadece 4+4 Pin gelmesi gibi.

Corsair ilgili bir firma diye biliyorum ürünlerinde çok uzun garanti süreleri sunuyorlar, umarım size yardımcı olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…