Daszv12 Hectopat Katılım 14 Nisan 2016 Mesajlar 36 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #1 3000MHz Corsair RAM ve XPG 3000MHz RAM var. Sadece markaları farklı diğer bütün değerler aynı. Corsair RAM'in aynısından alamadım. Duruma göre XPG RAM'i iade edeceğim.
3000MHz Corsair RAM ve XPG 3000MHz RAM var. Sadece markaları farklı diğer bütün değerler aynı. Corsair RAM'in aynısından alamadım. Duruma göre XPG RAM'i iade edeceğim.
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 10 Şubat 2021 #2 Çalışıyor şu anda hocam.
benderli Hectopat Katılım 12 Temmuz 2017 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #3 Aynı model ve marka olması gerekiyor Dual Channel için.
Thermes Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 5.437 Makaleler 61 Çözümler 4 10 Şubat 2021 #4 benderli dedi: Aynı model ve marka olması gerekiyor Dual Channel için. Genişletmek için tıkla... Böyle bir zorunluluk yok. Kendim farklı marka model bellekleri sorunsuz kullandım. Lakin riski en aza indirmek için aynı model olması daha iyi.
benderli dedi: Aynı model ve marka olması gerekiyor Dual Channel için. Genişletmek için tıkla... Böyle bir zorunluluk yok. Kendim farklı marka model bellekleri sorunsuz kullandım. Lakin riski en aza indirmek için aynı model olması daha iyi.
Daszv12 Hectopat Katılım 14 Nisan 2016 Mesajlar 36 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #5 benderli dedi: Aynı model ve marka olması gerekiyor Dual Channel için. Genişletmek için tıkla... Farklı marka kullananlarda dual olarak çalıştırabiliyor hocam.
benderli dedi: Aynı model ve marka olması gerekiyor Dual Channel için. Genişletmek için tıkla... Farklı marka kullananlarda dual olarak çalıştırabiliyor hocam.
v01d Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 87 Makaleler 2 10 Şubat 2021 #6 benderli dedi: Aynı model ve marka olması gerekiyor Dual Channel için. Genişletmek için tıkla... Farklı marka/model oluyor hocam frekansı aynı olursa iyi olur.
benderli dedi: Aynı model ve marka olması gerekiyor Dual Channel için. Genişletmek için tıkla... Farklı marka/model oluyor hocam frekansı aynı olursa iyi olur.