Corsair vengeance 1333 MHz RAM'i 1866 Yapma

umdeka53

Hectopat
Yer
ESKİŞEHİR
Daha fazla  
Meslek
BİLGİSAYAR TEKNİKERİ/ TURİZM REHBERİ
Arkadaşlar merhaba. Corsair vengeance dual kit modül ram'leri bir türlü 1333'den 1866'ya çıkartamıyorum. Asus formula v z model anakart kullanıyorum. Daha önce gigabyte ud3 990fx model anakartımda timing ayarlarını rahatlıkla yapabilirken bu anakartta bir türlü beceremedim. .Çok karmaşık bir yapısı var bios ayarlarının ve çözemedim. Bununla ilgili bilgisi olan bir arkadaş paylaşabilir mi? Ve birde uefi mod'dan nasıl çıkartırım? Windows kurmak istiyorum ve bir türlü usb ile başlatamadım.

Hocam size ben Windows'u nasıl UEFI olarak nasıl kurulacağına yardımcı olayım.
Boot ederken de UEFI(FLASH DISK ISMI) Olanı seçip Boot edin. Bu kadar :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam size ben Windows'u nasıl UEFI olarak nasıl kurulacağına yardımcı olayım.
Boot ederken de UEFI(FLASH DISK ISMI) Olanı seçip Boot edin. Bu kadar :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

hocam çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Bu problemi aştım, yalnız ram problemim hala devam ediyor. 1866 mhz yapamadım bir türlü.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı