Corsair Vengeance 3200 MHz, 3600 MHz de çalışır mı?

• Konuyu başlatan YusoZ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 313

YusoZ

Hectopat
Daha fazla  
Dostlarım 2 haftadır 3200 MHz RAM'lerimi 3600 MHz de kullanıyorum sistemindeki diğer parçalara zarar verir mi ya da RAM bozulur mu?
Anakart: B450M-K II 4400 MHz destekliyor.

Doğru yapıldıysa bir zararı olmaz ancak sadece anlattığın kadarıyla bir işlem olduysa stabilitesini ölçmemişsindir muhtemelen.

ZenTimings indirip SS atar mısın? Bir de Thaiphoon Burner indirip EEPROM > SPD sekmesinden SS atar mısın?

Sistemindeki diğer parçalara zarar vermez fakat RAM ömrünü kısaltabilir.

3200 MHz'mi kullanayım hocam tavsiyeniz nedir?

Doğru yapıldıysa bir zararı olmaz ancak sadece anlattığın kadarıyla bir işlem olduysa stabilitesini ölçmemişsindir muhtemelen.

Zentimings indirip SS atar mısın? Bir de Thaiphoon Burner indirip eeprom > SPD sekmesinden SS atar mısın?

Hocam birkaç haftadır altyapı sıkıntısı internete erişimim yok ama ben direk BIOS'a girip 3600'e çektim.

3200 ile 3600 MHz arasında FPS farkı yok denilecek kadar az. Ben 3200'de kullanıyorum şahsen.

Hocam yıllardır yeni bilgisayar istiyordum artık elimde her şeyi performansta kullanmak istiyorum ama uzun ömürde benim için önemli.

Hocam yıllardır yeni bilgisayar istiyordum artık elimde her şeyi performansta kullanmak istiyorum ama uzun ömürde benim için önemli.
Ramlerde çipin kalitesi önemli oluyor. Model belirtmemişsiniz. Anakarttan hız aşırtma yaptıktan sonra detaylı inceleme yapmanız gerekir 3600 mhzde çalıştığına dair. Bahsettiğiniz ram corsair lpx ram ise zannetmiyorum oc olacağını

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı