Sistemindeki diğer parçalara zarar vermez fakat RAM ömrünü kısaltabilir.
Doğru yapıldıysa bir zararı olmaz ancak sadece anlattığın kadarıyla bir işlem olduysa stabilitesini ölçmemişsindir muhtemelen.
Zentimings indirip SS atar mısın? Bir de Thaiphoon Burner indirip eeprom > SPD sekmesinden SS atar mısın?
3200 ile 3600 MHz arasında fps farkı yok denilecek kadar az. Ben 3200de kullanıyorum şahsen3200 MHz'mi kullanayım hocam tavsiyeniz nedir?
Hocam birkaç haftadır altyapı sıkıntısı internete erişimin yok var ama ben direk BIOS'a girip 3600'e çektim.
3200 ile 3600 MHz arasında FPS farkı yok denilecek kadar az. Ben 3200'de kullanıyorum şahsen.
Ramlerde çipin kalitesi önemli oluyor. Model belirtmemişsiniz. Anakarttan hız aşırtma yaptıktan sonra detaylı inceleme yapmanız gerekir 3600 mhzde çalıştığına dair. Bahsettiğiniz ram corsair lpx ram ise zannetmiyorum oc olacağınıHocam yıllardır yeni bilgisayar istiyordum artık elimde her şeyi performansta kullanmak istiyorum ama uzun ömürde benim için önemli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.