Anlatım gayet güzel olmuş çok teşekkür ederim bu tarz ram soğutucuların varlığından haberim yoktu ramin soğutucusunu tıraşlamayı düşünüyordum bu çok iyi oldu kasa tavsiyesi de beklerim tabi size zahmet olmazsa tekrar teşekkür ederim
Sana zahmet olmazsa yeni bir konu aç "300TL'ye kasa önerisi" gibisinden bir başlık ile. Aynı bütçeye sahip kişiler de önerilerimden faydalanabilsin.
Noctua D15 almakta kararlı mısın? Ona göre soğutucu yükseklik değerini araştıracağım. Bu değeri destekleyen bir kasa önerisinde bulunacağım yeni açtığın konuda.
kararlıydım ama n11.com dışında bulamadım oraya da pek güvenemedim hepsiburada.com da akasa venom medusa diye benzer çift kuleli bir soğutucu var aynı performansı alabilirsin derseniz onada bakabiliriz yok alamazsın derseniz n11.com dan alacağım
kasa için konu linki alta tekrar teşekkür ederim.
Kasa önerini de yapmıştım, o kasa ile problem yaşamaman gerekiyor, kontrol ederim tabi, iletirim burada.
Noctua D15 - Zalman 11PLUS uygun mudur senin için? Başka bir kasada karar kılarsan buraya yaz, uyumlu olup olmayacağını buradan aktarayım.
Merhaba dediğin kasayı şimdi inceledim ama biraz iddalı bir duruşu var ben daha sade istiyorum mesela Corsair 100R bunun gibi hem pencereli hemde önü sade duruşu çok daha güzel pencereli olmasa da kafadan sade durmasını isterim. Kusura bakma kafanı şişiriyorum ama senin gibi birini bulmak çok zor
Tekrar söylüyorum, hiç böyle kelimeler kullanmana gerek yok. Yardımcı olmak için buradayız.
Bizim farkımız bilinçli bir biçimde yardımcı oluyor olmamız, başkaları gibi şunu al iyidir demem.
"Şunu al iyidir ancak şu - şu bilgilerini de yaz da bir bakalım sorun yaşayacak mısın" derim ben. Araştırmaya üşenmeyen arkadaşlar da böyle söyler
Neyse ki Noctua iyi bir marka, yükseklik değerlerine falan anında ulaşabiliyoruz. 165mm soğutucu yüksekliği var. Bellek yüksekliği de oldukça iyi.
Ve hani 165mm az bir rakam değil Piyasada 16cm'den yukarı destek vermez her kasa.
Üzgünüm ancak Carbide 100R bu tarz soğutucular için dar bir kasa, farklı bir kasa de modeli yazabilirsin.