Corsair Vengeance ile sorun çıkartmayacak CPU soğutucu önerisi

Dark Sub-Zero kullanıyormuşsun galiba, doğru düzgün bir sitesi olmadığı için ilk etapta bakamadım CPU desteğine
Ancak o kasada 165cm destek yoktur herhalde, kapağı ufaktan açık kullanabilirsin yeni kasana geçene kadar. Unutmadan Türkçe kurallarını tekrar hatırlatayım sana

O çok sorun olmaz kasaya pencere açmıştım zamanında 1 cm kadar dışa alıp sert plastikle kaplamıştım plastiği ısıtıp dışarı doğru yer açılabilir geçici olarak idare eder

Merhaba Arkadaşlar soğutucunun montajını yaptım ama cpu fan hatası veriyor açılışta biosa girip hiçbir işlemn yapmadan çıkıyorum bu sefer vermiyor ama bunu her seferinde yapmak biraz can sıkıyor. Neden böyle bir hatayla karşılaşmış olabilirim. İyi günler

Abi senin gibi bilgili birini bulmuşken bende hemen bir soru sorayım . Abi 500 tl civarlarında alınabilecek en iyi sıvı soğutma corsair h100i diyebilirmiyiz ?
Yada senin önerdiğin bir model varmı ?
Kasam cooler master mastercase pro 5 ram kingston Fury Black ddr4 ram anakart msi m5 .

Yurt içerisinde marka olarak da güven kazandığı için H100I mantıklı bir tercih olur. Yurt dışından ürün getirtirim dersen yelpaze çok genişliyor, custom sıvı soğutma bile kurabiliyorsunuz hatta.

Yurt içerisinde marka olarak da güven kazandığı için H100I mantıklı bir tercih olur. Yurt dışından ürün getirtirim dersen yelpaze çok genişliyor, custom sıvı soğutma bile kurabiliyorsunuz hatta.
Bi tane daha sorum olacak biz 2 tane sistem topluyoruz arkadaşımla beraber onunda sıvı soğutmaya ihtiyacı var ikimizde overclock yapmayı düşünüyoruz. Onun bütçesi 350 tl civarlarında siz ne önerirsiniz ?

Bu tarz soruları yeni bir konuda açarsanız 350TL'ye sıvı soğutma önerisi arayan kişiler daha rahat ulaşır bilgilere, arama motorunda daha kolay indexlenir.
"350TL'ye performanslı sıvı soğutma önerisi" isminde bir konu açıp beni etiketlersen yardımcı olacağım. Kullandığın kasa - işlemci -bellek - anakart gibi parçaların tam olarak marka modelini de istiyorum, unutma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…