Corsair Vengeance LPX RAM ile işlemci uyumu

Okaliptusss

Centipat
Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır bir sistem bakıyordum ve çoğu şeyi aldım. Sadece PSU kaldı ama önemli olan konuyu şimdi soracağım. İşlemcim Ryzen 5 3600 ve anakartım MSİ X570 Gaming Pro Carbon WiFi. RAM’ i gördüğünüz gibi Corsair aldım ve üstünde Supports İntel yazıyor. Sonra MSİ’ ın sitesine baktığımda bu RAM’ in o anakartın RAM listesinde olmadığını gördüm. Şimdi sorum bu RAM işlemci ve anakart ile uyumlu mudur?

Dosya Ekleri

• 43A21EE6-5265-4ADA-9033-2B34BA606F59.jpeg
    534 KB · Görüntüleme: 113
Hocam RAM'ler anakart ile uyumludur. Herhangi bir kuşkunuz olmasın. Bunu DDR4 olmasından ve Corsair RAM'lere verilen destek ile anlayabilirsiniz. Yani ismi geçmiyor diye desteklemeyecek diye birşey yok. Orda bir sürü Corsair RAM desteği olduğu belirtilmiş. Elinizdeki RAM'e de destek bulunmaktadır.
Ayrıca şunu da ekleyim. Aldığınız Vengence LPX RAM Sosyal'de de dahil olmak üzere çoğu kullanıcının kullandığı RAM modeli. Destek verilmemesinin mümkün olduğunu düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…