Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 22 Eylül 2023 #11 the Prodigy dedi: Ayarları sıkamama sebebin muhtemelen işlemcinin mimarisi. Genişletmek için tıkla... Hocam yükseltme için ne önerirsiniz peki? APU'ya geçmek istiyorum. Mantıklı olur mu?
the Prodigy dedi: Ayarları sıkamama sebebin muhtemelen işlemcinin mimarisi. Genişletmek için tıkla... Hocam yükseltme için ne önerirsiniz peki? APU'ya geçmek istiyorum. Mantıklı olur mu?
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.776 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 22 Eylül 2023 #12 Nizel G dedi: Hocam yükseltme için ne önerirsiniz peki? APU'ya geçmek istiyorum. Mantıklı olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur. AM4'de kalacaksan Cezanne tercih etmeni öneririm. 4650G, 4600G vs. Cezanne'nin eski versiyonu olan Renoir mimari kullanıyor.
Nizel G dedi: Hocam yükseltme için ne önerirsiniz peki? APU'ya geçmek istiyorum. Mantıklı olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur. AM4'de kalacaksan Cezanne tercih etmeni öneririm. 4650G, 4600G vs. Cezanne'nin eski versiyonu olan Renoir mimari kullanıyor.