egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.090 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 9 Ocak 2022 #11 Sir Benjamin dedi: Sıkıntı çıkarmamışsa ne mutlu. Kullanmaya devam edebilirsiniz. OC'ye falan kalkışmadığınız sürece memnun kalacağınızı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten OC işleriyle çok uğraşmıyorum, bir de zaten sistem oyun sistemi değil, o yüzden gerek olmuyor.
Sir Benjamin dedi: Sıkıntı çıkarmamışsa ne mutlu. Kullanmaya devam edebilirsiniz. OC'ye falan kalkışmadığınız sürece memnun kalacağınızı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten OC işleriyle çok uğraşmıyorum, bir de zaten sistem oyun sistemi değil, o yüzden gerek olmuyor.
405668 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.910 Makaleler 4 Çözümler 15 9 Ocak 2022 #12 egeoz316 dedi: Alalı 3 ay oldu bile, hiçbir uyumsuzluk sorunu çıkarmadı. Genişletmek için tıkla... 405668 dedi: son seride kalktığı iddia ediyor. Genişletmek için tıkla... Thaiphoon Burner at bakalım Samsung C-Die vardır muhtemelen.
egeoz316 dedi: Alalı 3 ay oldu bile, hiçbir uyumsuzluk sorunu çıkarmadı. Genişletmek için tıkla... 405668 dedi: son seride kalktığı iddia ediyor. Genişletmek için tıkla... Thaiphoon Burner at bakalım Samsung C-Die vardır muhtemelen.