B BatFury Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #1 Yeni bir sistem aldım ve içinde Corsair Vengeance 8 GB 3200MHz X2 RAM'ler var. Forumlarda XMP hatası olduğunu vs. okudum bu RAM'ler sıkıntılı mı?
Yeni bir sistem aldım ve içinde Corsair Vengeance 8 GB 3200MHz X2 RAM'ler var. Forumlarda XMP hatası olduğunu vs. okudum bu RAM'ler sıkıntılı mı?
H halilserkan Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.203 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #2 Aynı ramlerden kullanıyorum bu zamana kadar bir sorununu görmedim. Xpm açıncada sorun yaşamadım Ama bellekleri pek kaliteli değil diye duydum oc yapınca kaldıramıyormuş Son düzenleme: 12 Haziran 2024
Aynı ramlerden kullanıyorum bu zamana kadar bir sorununu görmedim. Xpm açıncada sorun yaşamadım Ama bellekleri pek kaliteli değil diye duydum oc yapınca kaldıramıyormuş
B BatFury Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #3 halilserkan dedi: Aynı RAM'lerden kullanıyorum bu zamana kadar bir sorununu görmedim. Xpm açınca da sorun yaşamadım. Ama bellekleri pek kaliteli değil diye duydum OC yapınca kaldıramıyormuş. Genişletmek için tıkla... OC yapmayacağım 3200MHz yeterli şu an. XMP açınca mavi ekran vermesin yeter.
halilserkan dedi: Aynı RAM'lerden kullanıyorum bu zamana kadar bir sorununu görmedim. Xpm açınca da sorun yaşamadım. Ama bellekleri pek kaliteli değil diye duydum OC yapınca kaldıramıyormuş. Genişletmek için tıkla... OC yapmayacağım 3200MHz yeterli şu an. XMP açınca mavi ekran vermesin yeter.
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 12 Haziran 2024 #4 En stabil modüllerden birisidir, kullanabilirsin.