Donanım Arşivi'nin videosunda Samsung B-Die çıkmış. CL18 3600 MHz versiyonu videodaki.Elin ispanyol sitesinden bir inceleme buldum, Micron çip var ama hangisi olduğunu belirtmemişler. Yüksek ihtimal e-die.
Corsair Vengeance RGB Pro SL: análisis completo en español
Analizamos las nuevas memorias RAM Corsair Vengeance RGB Pro SL, que ahora vienen con un disipador de perfil más bajo que las normales.hardzone.es
Donanım arşivi'nin videosunda Samsung B-Die çıkmış.
H110'a 11400F takamazsın, sonradan 11400F + H510 veya B560 alacağım diyorsan güzel değerler görürsün.O zaman Ballistix daha iyidir. Onu alacağım. 11400F alırsam kaça OC oluyor aşağı yukarı @Jotariel @BerkayZ87?
Doğrudur hocam.O 3600MHz CL18 modeli hocam. Tpu'da da hatta da DA forumdan birisinde de b-die çıkmış.
Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4-3600 MHz CL18 2x8 GB Review
A new take on the popular Vengeance RGB Pro, the Corsair Vengeance RGB Pro SL has the same great aesthetics and performance, but in a lower profile for improved compatibility. Is the new Vengeance RGB Pro SL as good as its big brother?www.techpowerup.com Corsair Vengeance RGB PRO SL 3600mhz nasıldır.
Sistemi baya hızlandırdı tavsiye ederim.forum.donanimarsivi.com
3200MHz'de micron kullanmış galiba corsair.
CL16 3600 MHz varken neden almıyorsun?
BALLISTIX 2x8 16gb 3600mhz Ddr4 Bl2k8g36c16u4b Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
BALLISTIX 2x8 16gb 3600mhz Ddr4 Bl2k8g36c16u4b yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu da B-die değil hocam. Crucial Ballistix Elite serisi B-die.Ben de bunu alayım bakalım zamanında yeteri kadar para olursa.
B-die bulabileceğin bellekler micron e-die belleklerin 2 katı pahalı. F/P olarak e-die çok çok ötede.Bu da B-die değil hocam. Crucial Ballistix Elite serisi B-die.
Pek sanmıyorum, sadece Türkiye'de yok. Amazon.com'da üretimi bitmemiş olanların hepsi var.B-die bulabileceğin bellekler micron e-die belleklerin 2 katı pahalı. F/P olarak e-die çok çok ötede.