Corsair Vengeance RAM 16 GB 2400MHz CL16 alınır mı?

Yetmez bence ki zaten Ryzen 5 ve üstünü çalıştırmak için en az 3200 Mhz gerekiyor diye biliyorum. Eğer bütçen varsa Gskill'in TridentZ RGB modellerinde 3600 Mhz CL16 ramleri var onlardan bir dualkit olarak 16 GB önerebilirim :)
dostum ben bunu aldım. Aldım ama anakartım asus rog strix x570 e gaming ile ryzen 7 3700x işlemci. 3600 mhzde oyunlardan atıyor donuyor kasıyor çöküyor. 3600 mhz desteklemiyor mu anlamadım?

dostum ben bunu aldım. Aldım ama anakartım asus rog strix x570 e gaming ile ryzen 7 3700x işlemci. 3600 mhzde oyunlardan atıyor donuyor kasıyor çöküyor. 3600 mhz desteklemiyor mu anlamadım?
Attı konu açın arkadaşım konusunu zorlatmayın lütfen.

Dostum hiçbir fikrim yok bu konuda normalde bahsettiğin işlemci ve anakartın bu RAM ile uyumlu calısması gerekir yukarıdaki arkadaşın da belirttiği gibi bu sorunu yeni bi konu olarak foruma taşı belki bilgisi olan biri sana yardımcı olur :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı