OMERTA Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 503 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #11 Attığınız link RAM değil ama bende hem 2x4GB DDR3 hem de 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance mevcut hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Attığınız link RAM değil ama bende hem 2x4GB DDR3 hem de 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance mevcut hiçbir sıkıntı yaşamadım.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.900 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 5 Haziran 2023 #12 Corsair Vengeance önermem. XMP sorunu var. Forumda aratırsan görürsün. HyperX veya GSkill al.
A ahmet_nurgül Femtopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #13 ahmet_nurgül dedi: Uygun fiyata bu RAM'ı buldum bütçem 900TL sizce bu RAM alınır mı? Yoksa daha uyguna daha iyi RAM var mı? Varsa önerir misiniz RGB olması önemli değil. Genişletmek için tıkla... !!!ram olmadığını öğrendim almiycam sorun yok!!! ahmet_nurgül dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla...
ahmet_nurgül dedi: Uygun fiyata bu RAM'ı buldum bütçem 900TL sizce bu RAM alınır mı? Yoksa daha uyguna daha iyi RAM var mı? Varsa önerir misiniz RGB olması önemli değil. Genişletmek için tıkla... !!!ram olmadığını öğrendim almiycam sorun yok!!! ahmet_nurgül dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla...