Demonkik Yoctopat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #11 391065 dedi: Takılır sıkıntı olmaz. Ben Intel stok fan ile kullanıyorum. Tek modül aldığım için işlemciye uzak sokete takıyorum ki birbirlerini ısıtmasınlar. Genişletmek için tıkla... 2x8 alacağım LED'li olanlar bıraz daha buyuk inşallah sorun olmaz. 391065 dedi: Takılır sıkıntı olmaz. Ben Intel stok fan ile kullanıyorum. Tek modül aldığım için işlemciye uzak sokete takıyorum ki birbirlerini ısıtmasınlar. Genişletmek için tıkla... Bende 2 slot var 2x8 alınca yine sorun olmaz değil mi bu RAM'ler. Son düzenleme: 8 Ekim 2023
391065 dedi: Takılır sıkıntı olmaz. Ben Intel stok fan ile kullanıyorum. Tek modül aldığım için işlemciye uzak sokete takıyorum ki birbirlerini ısıtmasınlar. Genişletmek için tıkla... 2x8 alacağım LED'li olanlar bıraz daha buyuk inşallah sorun olmaz. 391065 dedi: Takılır sıkıntı olmaz. Ben Intel stok fan ile kullanıyorum. Tek modül aldığım için işlemciye uzak sokete takıyorum ki birbirlerini ısıtmasınlar. Genişletmek için tıkla... Bende 2 slot var 2x8 alınca yine sorun olmaz değil mi bu RAM'ler.
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 64 8 Ekim 2023 #12 Demonkik dedi: Bende 2 slot var 2x8 alınca yine sorun olmaz değil mi bu RAM'ler. Genişletmek için tıkla... 2x8 dönemi geçiyor artık. Ben olsam 2x16 bakardım.
Demonkik dedi: Bende 2 slot var 2x8 alınca yine sorun olmaz değil mi bu RAM'ler. Genişletmek için tıkla... 2x8 dönemi geçiyor artık. Ben olsam 2x16 bakardım.
Demonkik Yoctopat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #13 391065 dedi: 2x8 dönemi geçiyor artık. Ben olsam 2x16 bakardım. Genişletmek için tıkla... Onun için değil biri 4 slot oldugundan işlemciye yakın takmamıs bende sadece 2 slot var da sıkışma olmaz değil mi? 391065 dedi: Ben 2012 yılından beri Low profil olan ürünlerini kullanıyorum ve çok memnunum. RT, AMD çipleri için üretilmiştir ve RS, hem Intel hem de AMD'ler için üretilmiştir. Genişletmek için tıkla... RS modelini de alsam sorun olmaz değil mi?
391065 dedi: 2x8 dönemi geçiyor artık. Ben olsam 2x16 bakardım. Genişletmek için tıkla... Onun için değil biri 4 slot oldugundan işlemciye yakın takmamıs bende sadece 2 slot var da sıkışma olmaz değil mi? 391065 dedi: Ben 2012 yılından beri Low profil olan ürünlerini kullanıyorum ve çok memnunum. RT, AMD çipleri için üretilmiştir ve RS, hem Intel hem de AMD'ler için üretilmiştir. Genişletmek için tıkla... RS modelini de alsam sorun olmaz değil mi?
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.777 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 8 Ekim 2023 #14 Demonkik dedi: Onun için değil biri 4 slot oldugundan işlemciye yakın takmamıs bende sadece 2 slot var da sıkışma olmaz değil mi? RS modelini de alsam sorun olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Olmaz.
Demonkik dedi: Onun için değil biri 4 slot oldugundan işlemciye yakın takmamıs bende sadece 2 slot var da sıkışma olmaz değil mi? RS modelini de alsam sorun olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Olmaz.