Corsair Vengeance RGB 32 GB DDR4 3600 MHz RAM taktıktan sonra siyah ekran

Maslany

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Corsair Vengeance RGB RT 32 GB (2 X 16 GB) DDR4 3.600MHz C16 bellek RAM aldım ve anakartıma taktım. BIOS'tan 3600 MHz çektim ve 1,35 v gösteriyor. Daha sonra 2-3 saat çalıştı ve görüntü gitti monitörlerim siyah ekran oldu. Görüntü gelmedi. Gigabyte B450M S2H anakartım var 3600 MHz kadar destekliyor. Acaba sorun neden kaynaklanıyor? Çift ekran kullanıyorum.

Kendiniz manuel olarakmı yaptınız?
XMP açmayı deneyin.

Selam şaka gibi ya sabahtan beri uğraşıyorum amazon.de'den Gigabyte auros B550 Elite V2 aldım bu RAM'lerden aldım SSD aldım bir hevesle sistemi yükselttim sabahtan beri 3 kere format attım ekran BIOS'ta kalıyor sistem kendini resetliyor donuyor falan saçma sapan hatalar şuçu RAM hariç tüm her şeyde aradım USB bozuk dedim anakartta BIOS güncelliyorum olmadı derken sorun RAM de çıktı eski RAM'leri takınca sistemde şu an hata yok çatır çatır çalışıyor birisi XMP açınca voltajı elle yükselttim demiş şimdi onu yapacağım sorun çözülürse buraya yazarım olmazsa artık iade edeceğim RAM'leri.

Ben de satın aldım 3 gündür kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım hocam. Şans işi belli ki bu model biraz.

voltajı 1.38 e çektim bakalım kullanıyorum şuan için 1.40a çekende var çok anlamıyorum o.c işlerinden de inşallah hata vermez .

Memtest86 testi yapın RAM'lere. Buradan bir arkadaş önermişti. Bir sorun çıkarsa hata veriyor test yaparken anlıyorsunuz. İade edersiniz çıkarsa Amazon'dan almışsınız.

Bende aldım aynı RAM lerden 2 ay önce aldım ve ilk geldiğinde stok 3200 MHz olarak geliyor. Sonrasında 3600 MHz için XMP açtım. MSI Z390 Tomahawk anakart, i7 9700K işlemci kombinasyonunda sorunsuz şekilde kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…