Corsair Vengeance RGB alınır mı ?

RGB RT versiyonunu kullanıyorum memnunum bütçeyi biraz zorlayabilirsen 3600 CL16 çok daha iyi olur zorlayamazsan bu da iyidir.

RS ve Pro serileri pek güzel değil maalesef.

Karışık çip çıksa da bunlar düşünülebilir.

RGB RT versiyonunu kullanıyorum memnunum bütçeyi biraz zorlayabilirsen 3600 CL16 çok daha iyi olur zorlayamazsan bu da iyidir.
Teşekkürler, bütçem kısıtlı o yüzden Hepsiburada şimdi al sonra öde kampanyası ile alıyorum.
Değer. Alabilirsin.
Teşekkürler.
Bütçem biraz kısıtlı, Hepsiburada şimdi al sonra öde kampanyası ile alacağım. Elimdekileri satıp almak daha iyi olabilir.
İkinci el olanlar sıfırları ile aynı fiyat bulabilsem ikinci elde alabilirim.

Pek ürün yok maalesef. Elinizdeki RAM'ler ve anakartınız nedir?

@the Prodigy MSI B460 mortar ve Crucial Ballistix RGB 2x8 3200Mhz Cl16 RAM var. 2666 Mhz Cl14 olarak kullanıyorum ama ilerde sistem yükselebileceğim içi Mhz yüksek olması sorun değil.

@the Prodigy MSI B460 mortar ve Crucial Ballistix RGB 2x8 3200Mhz Cl16 RAM var. 2666 Mhz Cl14 olarak kullanıyorum ama ilerde sistem yükselebileceğim içi Mhz yüksek olması sorun değil.

İkinci elden aratarak aynısından alın hocam. Kaliteli bunlar. OC ile 3800 MHz CL14 civarlarını da görebilirler muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…