YnsCann Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 1.407 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #1 Bir de satınca Corsair Vengeance RGB Pro 2x8 White almak istiyorum 900₺ değer mi o RAM'e? Alınır mı? Veya ne önerirsiniz Beyaz renk ve RGB şartı ile.
Bir de satınca Corsair Vengeance RGB Pro 2x8 White almak istiyorum 900₺ değer mi o RAM'e? Alınır mı? Veya ne önerirsiniz Beyaz renk ve RGB şartı ile.
Yuuns Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 504 Çözümler 6 Yer Ankara 28 Ocak 2021 #2 Düşük gecikme süresine ve RGB'ye çok değer veriyorsanız alınır. Ancak fiyat-performansa yaklaşamadığını söyeyebilirim.
Düşük gecikme süresine ve RGB'ye çok değer veriyorsanız alınır. Ancak fiyat-performansa yaklaşamadığını söyeyebilirim.
Eren1661 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 2.822 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #3 YnsCann dedi: Bir de satınca Corsair Vengeance RGB Pro 2x8 White almak istiyorum 900₺ değer mi o RAM'e? Alınır mı? Veya ne önerirsiniz Beyaz renk ve RGB şartı ile. Genişletmek için tıkla... Techinn | Negozio di informatica ed elettronica online Acquista su Techinn tutto per computer ed elettronica. Apple, Samsung, Xiaomi – spedizione veloce, resi facili e prezzi imbattibili. www.techinn.com
YnsCann dedi: Bir de satınca Corsair Vengeance RGB Pro 2x8 White almak istiyorum 900₺ değer mi o RAM'e? Alınır mı? Veya ne önerirsiniz Beyaz renk ve RGB şartı ile. Genişletmek için tıkla... Techinn | Negozio di informatica ed elettronica online Acquista su Techinn tutto per computer ed elettronica. Apple, Samsung, Xiaomi – spedizione veloce, resi facili e prezzi imbattibili. www.techinn.com